Τένις

Τσιτσιπάς: «Βρήκα το παιχνίδι μου στο 2ο σετ»

Τσιτσιπάς: «Βρήκα το παιχνίδι μου στο 2ο σετ»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε την χθεσινή (14/7) νίκη του στο τουρνουά Hamburg Open.
Σχετικά Άρθρα

O Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στα κορτ με νίκη, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Wimbledon, επικρατώντας σχετικά δύσκολα του ανταγωνιστικού Γερμανού και Νο59 του κόσμου, Ντόμινικ Κέπφερ.

Για τον Έλληνα τενίστα αυτή ήταν η 40η νίκη τη φετινή σεζόν (40-10), αλλά και η 40η φορά στην καριέρα του που θα βρεθεί σε προημιτελική φάση του Tour.

«Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο. Είχα απέναντί μου έναν αντίπαλο που έδειξε συνέπεια και ήταν πρόθυμος να παλέψει για τον κάθε πόντο στο κορτ», τόνισε ο Τσιτσιπάς.

«Τα πράγματα λειτούργησαν καλά για μένα. Στο τέλος του 1ου set άρχισαν να χαλαρώνω και να βρίσκω ρυθμό και στο 2ο βρήκα το παιχνίδι μου και έγινα περισσότερο ευέλικτος. Με τον Ντόμινικ έχω να παίξω πολύ καιρό. Αν θυμάμαι καλά είχαμε συναντηθεί ξανά στα Futures πριν από πολλά χρόνια, ωστόσο νομίζω ότι φέτος έχει μια εξαιρετική χρονιά και συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι του ανεβαίνοντας συνεχώς στην κατάταξη».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να προκριθώ στον επόμενο γύρο και ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ».

Ο περσινός φιναλίστ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Σέρβο, Φίλιπ Κραΐνοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του ξεπέρασε το εμπόδιο του Φίλιπ Κολσράιμπερ. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί δύο φορές (2019) με τον Τσιτσιπά να επικρατεί ισάριθμες φορές.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης