Τένις

Αμφίβολη η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αμφίβολη η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τα νέα δεδομένα προβλημάτισαν τον Σέρβο τενίστα.

Η απόφαση των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο να απαγορεύσουν την παρουσία φιλάθλων στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, επηρέασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος δήλωσε προβληματισμένος σχετικά με τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις.

«Θα πρέπει να το σκεφτώ», τόνισε ο 34χρονος στο Λονδίνο, μετά τον έκτο τίτλο του στο Wimbledon. «Το σχέδιό μου ήταν να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά τώρα είμαι λίγο μπερδεμένος. Είμαι στο 50-50 λόγω αυτών που άκουσα τις τελευταίες δύο ημέρες. Σαφώς και η απουσία των φιλάθλων δεν είναι το καλύτερο νέο. Πραγματικά το πληροφορήθηκα προχθές κι απογοητεύτηκα», πρόσθεσε.

«Μαθαίνω επίσης ότι θα υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί στο Ολυμπιακό χωριό, προκειμένου να αποφευχθούν κρούσματα Covid-19. Είναι πιθανό, να μην μπορείς να δεις άλλους αθλητές να αγωνίζονται.

Δεν μπορώ να έχω μαζί μου ούτε πλέκτη ρακετών. Ο πλέκτης είναι πολύ σημαντικός για εμένα, σε όποιο τουρνουά κι αν αγωνίζομαι. Με περιορίζουν να πάρω μαζί μου λίγους ανθρώπους από την ομάδα μου».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης