Τένις

Hamburg Open: Κλήρωση με «παγίδες» για Τσιτσιπά

Hamburg Open: Κλήρωση με «παγίδες» για Τσιτσιπά
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Hamburg Open.
Σχετικά Άρθρα

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όχι φυσικά από θέμα ποιότητας του Έλληνα τενίστα, αλλά για την αντίδραση που θα βγάλει ο 22χρονος στο πρώτο τουρνουά μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό από το Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς, που δέχθηκε την wild card από τους διοργανωτές στο χωμάτινο τουρνουά, έχει τοποθετηθεί στο Νο1 του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι περνάει στον 2ο γύρο.

Εκεί θα βρει μπροστά του είτε τον Γερμανό (Νο62) Ντόμινικ Κέπφερ, που στο πρόσφατο Roland Garros είχε δυσκολέψει αρκετά τον Ρότζερ Φέντερερ λυγίζοντας στα 4 sets και μετά από 3,5 περίπου ώρες, είτε παίκτη από τα προκριματικά.

Σε περίπτωση πρόκρισης στην προημιτελική φάση, ο περσινός φιναλίστ έχει μπροστά του τρεις (θεωρητικά) υποψήφιους. Τον Ισπανό Χαούμε Μουνάρ (Νο69), με τον οποίον είχε παίξει 5 sets στην επική πρεμιέρα του Roland Garros του 2020, τον έμπειρο μεν, αλλά 37χρονο Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ (Νο115), αλλά και τον επικίνδυνο στο χώμα Φίλιπ Κραΐνοβιτς (Νο44).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης