Τένις

Hamburg Open: Το Σάββατο (10/7) κληρώνει για Τσιτσιπά!

Hamburg Open: Το Σάββατο (10/7) κληρώνει για Τσιτσιπά!

Στα κορτ επιστρέφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Wimbledon.

Σχετικά Άρθρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον αντίπαλό του στην αυριανή κλήρωση που θα γίνει στο Αμβούργο, στην επιστροφή του Έλληνα τενίστα στα κορτ, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Wimbledon.

Στο 500άρι χωμάτινο τουρνουά, το οποίο αποτελεί και ένα είδος προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν σε 2 εβδομάδες, εκτός από τον Τσιτσιπά που έχει τοποθετηθεί στο Νο1 του ταμπλό, μερικά από τα σημαντικά ονόματα που θα πάρουν μέρος είναι κι αυτά των Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, Ασλάν Καράτσεφ και Γιαν-Λεναρντ Στρουφ.

Το τουρνουά το οποίο έκανε ντεμπούτο το 1892, γεγονός που το κάνει το παλαιότερο τουρνουά της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-18 Ιουλίου με την κλήρωση να διεξάγεται το Σάββατο (10/7).

Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ρότζερ Φέντερερ με 4 τίτλους, ενώ ο νεαρότερος παίκτης που κατέκτησε τον τίτλο στο γερμανικό τουρνουά είναι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ σε ηλικία 19 ετών.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης γνωρίζοντας την ήττα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά από ένα δραματικό παιχνίδι με 6-4, 3-6, 7-5.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης