Τένις

Πλίσκοβα: «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έφτανα στον τελικό»

Πλίσκοβα: «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έφτανα στον τελικό»
Η Καρολίνα Πλίσκοβα σε δηλώσεις της μετά την πρόκριση της αποκάλυψε ότι δεν πίστευε ποτέ πως θα έφτανε στον τελικό του Wimbledon.
Σχετικά Άρθρα

Η Καρολίνα Πλίσκοβα έκανε την απόλυτη ανατροπή και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Wimbledon. Στις δηλώσεις της η 29χρόνη τενίστρια τόνισε πως δεν περίμενει να φτάσει ποτέ στον τελικό, ενώ ήλπιζε να μπορέσει να περάσει στην δεύτερη εβδομάδα.

«Ακόμα δεν το πολυπιστεύω, διότι μπαίνοντας στο τουρνουά το όνειρο ήταν να περάσω στη δεύτερη εβδομάδα, διότι δεν τα είχα καταφέρει για αρκετό καιρό», παραδέχτηκε η 29χρονη Τσέχα.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα τον τελικό. Ο Σάσα (Μπάγιν) είχε πολλή πίστη σε μένα. Μου είπε μετά τον αγώνα, σου έλεγα ότι θα περάσεις στον τελικό. Υπήρχαν μεγάλες παίκτριες στο ταμπλό και εκείνη (τη Σαμπαλένκα) δεν την είχα νικήσει ποτέ. Ήξερα ότι θα ήταν κλειστό ματς, διότι σερβίρουμε καλά και οι δύο και θα υπήρχαν μόνο μικρές ευκαιρίες. Ειδικά όταν έχασα το πρώτο σετ, πίστευα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσω αυτό το ματς. Σέρβιρε εκπληκτικά και είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα την κατάσταση, το δεύτερο και το τρίτο σετ και το πώς έκλεισα το παιχνίδι».

Όσο για τον αγώνα του Σαββάτου (10/7) κόντρα στην Μπάρτι; «Είναι ο δεύτερος τελικός μου και η δεύτερη φορά κόντρα σε Νο.1. Αλλά δεν γινόταν καλύτερο από αυτό, θέλεις να παίξεις με την καλύτερη παίκτρια στο τελικό. Δεν θα ήθελα καμία άλλη στη θέση της».

Και κατέληξε: «Έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στο χορτάρι με το slice της και το στυλ της γενικά. Είναι τελικός, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Ξέρω ότι έχει ένα Grand Slam, αλλά είναι και για αυτή ο πρώτος τελικός στο Wimbledon. Και οι δύο έχουμε πιθανότητες. Ελπίζω να είναι καλό ματς, είναι πάντα ενδιαφέρον κόντρα σε εκείνη. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης