Τένις

Αμφίβολη η συμμετοχή του Κύργιου στους Ολυμπιακούς

Αμφίβολη η συμμετοχή του Κύργιου στους Ολυμπιακούς

Ο Ελληνοαυστραλός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας (AOC), επιθυμεί την συμμετοχή του Νικ Κύργιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά θα σεβαστεί την απόφασή του, εάν ο έμπειρος τενίστας επιλέξει να μην συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον τρίτο γύρο του Wimbledon και να αποσυρθεί από τον αγώνα εναντίον του Felix Ozer Aliassime, καθώς στο δεύτερο σετ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι δύσκολο για όλους τους αθλητές. Θα θέλαμε να δούμε τον Νικ σε αυτούς τους αγώνες», δήλωσε ο αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας, Ian Chesterman.

«Ξέρει ότι είναι ευπρόσδεκτος και πιστεύω ότι θα ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα για το τένις και την ομάδα μας εάν ήταν εκεί. Αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι την όποια απόφασή του. Επειδή αυτοί οι Αγώνες είναι διαφορετικοί. Οι άνθρωποι πρέπει να πιστεύουν ότι μπορούν να παίξουν υπό αυτές τις διαφορετικές συνθήκες, οπότε ο Νικ θα πάρει τις δικές του αποφάσεις και θα το σεβαστούμε», πρόσθεσε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης