Τένις

Wimbledon: «Μονόλογος» για την Σάκκαρη που περνά στον δεύτερο γύρο!

Wimbledon: «Μονόλογος» για την Σάκκαρη που περνά στον δεύτερο γύρο!

H Μαρία Σάκκαρη δεν βρήκε αντίδραση από την αντίπαλό της και με 2-0 σετ που κατέκτησε εύκολα έκανε το πρώτο βήμα στο Wimbleton

H Μαρία Σάκκαρη δεν άφησε περιθώρια στην Αράντσκα Ρους να αντιδράσει στο παιχνίδι της και με ένα εύκολο 2-0 (6-1, 6-1), σε 49 (μόλις) λεπτά, πήρε τον αγώνα, ο οποίος είχε αναβληθεί χθες λόγω βροχής!

Η πορεία της εκπληκτικής της εμφάνισης, παρατηρείται στα στατιστικά που σημείωσε η ίδια και ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχασε μόνο 4 πόντους στα δικά της σερβίς, ενώ σημείωσε 15/15 σε κερδισμένους πόντους με το πρώτο σερβίς της.
E5CoHMwX0Akh-dE.jpg

Το πρώτο σετ διήρκησε 20 λεπτά και «έκρυβε» για την Σάκκαρη 2 μπρεικ και 3 συνεχόμενους άσους (για το 3-1) , με τους οποίους πήρε και την ψυχολογία που χρειαζόταν! Τελικά, το…μαγικό αυτό 6-1 με τένις για σεμινάριο από την Ελληνίδα αθλήτρια έκλεισε χωρίς να χάσει ούτε ένα πόντο στα games που σέρβιρε η ίδια.

Το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, φρόντισε να έχει το πάνω χέρι και στο δεύτερο σετ. Συνέχισε να πιέζει την Ολλανδή αντίπαλό της στο δικό της σερβίς και έφτασε αρκετά γρήγορα στο 3-0, κάνοντας μπρέικ στο 2ο game, μετά από 4 ευκαιρίες.

Η Ρους προσπάθησε να ανακόψει τον ρυθμό της Σάκκαρη, χωρίς επιτυχία, κατάφερε απλώς να μειώσει σε 5-1 και είδε την αντίπαλό της να ολοκληρώνει τον αγώνα, αμέσως μετά, και να παίρνει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο!

Εκεί, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Αμερικανίδας Σέλμπι Ρότζερς και Αυστραλής Σαμάνθα Στόσουρ.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης