Τένις

Σάκκαρη: «Θα κάνω τα πάντα για ένα μετάλλιο στο Τόκιο» (video)

Σάκκαρη: «Θα κάνω τα πάντα για ένα μετάλλιο στο Τόκιο» (video)

H Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις μίλησε για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Μαρία Σάκκαρη που ξεκινά την «περιπέτειά» της στο Wimbledon σήμερα, μίλησε για την παρουσία της στο Τόκιο μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

«Θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή και ως Ελληνίδα, με τους Ολυμπιακούς να έχουν ξεκινήσει στην Ελλάδα, ανυπομονώ πολύ για να αγωνιστώ. Δεν γνωρίζω πως θα είναι εκεί, πως θα είναι η τελετή έναρξης, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα highlights της χρονιάς - πιθανότατα το highlight της χρονιάς» ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα τενίστρια, προσθέτοντας για την παρουσία της μαζί με τον Τσιτσιπά στην διοργάνωση και στο μικτό:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα για τη χώρα μας, για τον λαό μας. Όλοι μας ανυπομονούμε γι' αυτό. Πιστεύω πως έχουμε μια δυνατή ομάδα στο τένις και μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά».

Ακόμη, η Σάκκαρη αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως το «δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα» για το οποίο αγωνίζεται.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τους Ολυμπιακούς είναι από το 2004, όταν έγιναν στην Αθήνα. Είχα πάει στον τελικό των ανδρών και καθόμουν μαζί με τους Χιλιανούς στις κερκίδες. Ήταν φοβερό, ήταν πολύ όμορφο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι Ολυμπιακοί σημαίνουν τα πάντα για μένα. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο αγωνίζομαι, μετά την οικογένειά μου. Αγαπώ τη χώρα μου, είμαι πολύ παθιασμένη και πατριώτισσα. Κάθε φορά που επιστρέφω στην Ελλάδα και παίρνω την αγάπη του κόσμου είναι πολύ διαφορετικό συναίσθημα. Είναι κάτι που σίγουρα θα μου λείψει όταν σταματήσω το τένις».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κατακτήσει το τουρνουά και να ακούσει τον εθνικό ύμνο στα court στο Τόκιο.

«Το να ακουστεί ο ελληνικός εθνικός ύμνος και να φορέσω ένα μετάλλιο θα είναι μοναδικό. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσω ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Το να κάνω εμένα υπερήφανη και τη χώρα μου υπερήφανη για μια ακόμα φορά, όπως είπα σημαίνει πάρα πολλά για μένα» σχολίασε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης