Τένις

Roland Garros: «Έχασε» την γιαγιά του πριν τον τελικό ο Τσιτσιπάς!

Roland Garros: «Έχασε» την γιαγιά του πριν τον τελικό ο Τσιτσιπάς!
Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς λίγα λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros έχασε την γιαγιά του.
Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του έφτασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο ηττήθηκε στον τελικό του Roland Garros από το Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ. Κανείς δεν μπορούσε να γνωρίαει για την ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν ο Έλληνας πρωταθλητής, καθώς μόλις πέντε λεπτά πριν από τον αγώνα είχε χάσει την γιαγιά του!

Σε μήνυμα που έστειλε μέσω των social media τόνισε στους πάντες πως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από τις νίκες και τις ήττες. Τέλος ευχαρίστησε την γιαγιά, γιατί όπως είπε αν δεν ήταν εκείνη, τότε δεν θα υπήρχε ο πατέρας του, χάρις στον οποίο στράφηκε στο τένις.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Η ζωή δεν είναι μόνο να κερδίζεις ή να χάνεις. Είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, αν είσαι μόνος ή με άλλους. Να ζεις μία ζωή με σκοπό χωρίς μιζέρια και εντάσεις. Να σηκώνεις τρόπαια και να πανηγυρίζεις είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. 5 λεπτά πριν μπω στο κορτ, η αγαπημένη μου γιαγιά «έχασε» την μάχη της. Μία σοφή γυναίκα με πίστη στη ζωή και διάθεση να δώσει και να προσφέρει, δεν μπορεί αν συγκριθεί με κανέναν άλλο άνθρωπο που έχω γνωρίσει.

Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι' αυτήν στον κόσμο. Γιατί άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν να είσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ανεξάρτητα από την ημέρα, τις συνθήκες ή την κατάσταση, αυτό είναι αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν πιθανό».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης