Τένις

Roland Garros: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς, απέκλεισε τον Ναδάλ και περιμένει τον Τσιτσιπά!

Roland Garros: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς, απέκλεισε τον Ναδάλ και περιμένει τον Τσιτσιπά!

Σε μία σπουδαία αναμέτρηση που διεξήχθη στον δεύτερο κατά σειρά ημιτελικό του Roland Garros, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αυτός που επικράτησε έναντι του Ραφαέλ Ναδάλ και αναμένεται να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Κυριακής.

Φανταστική ήταν η αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Roland Garros ανάμεσα στο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ραφάελ Ναδάλ, με τους δύο τενίστες να αναμετρώνται για μία θέση στον τελικό της Κυριακής, όπου ο νικητής θα συναντούσε τον Στέφανο Τσιτσιπά.
E3nl5QzWUAAmIPq_1_3.jpg
Σε μία συγκλονιστική λοιπόν «μάχη» που τέθηκε ανάμεσά τους, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται έπειτα από σχεδόν 4,5 ώρες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αυτός που επικράτησε με 3-1 σετ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με 1-0!


Παρόλα αυτά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει, αντέστρεψε την κατάσταση και με 6-3, 7-6 και 6-2 έφτασε στο 3-1, και αναμένεται να παραβρεθεί για 28η φορά στην καριέρα του σε τελικό Γκραν Σλαμ.

Εκεί θα συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αντιστρόφως, θα δώσει τον πρώτο του τελικό στην εν λόγω διοργάνωση, με τους δύο τενίστες να αναμετρώνται για 8η φορά και τον Έλληνα αθλητή να φιλοδοξεί να «τριτώσει» τις νίκες του, «γράφοντας» παράλληλα ιστορία για το ελληνικό τένις!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης