Τένις

Roland Garros: Έβγαλε εκτός Μεντβέντεφ και «πέταξε» για τα ημιτελικά ο τεράστιος Τσιτσιπάς! (video)

Roland Garros: Έβγαλε εκτός Μεντβέντεφ και «πέταξε» για τα ημιτελικά ο τεράστιος Τσιτσιπάς! (video)
Ο Στέφανος έδειξε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο απέναντι στον Μεντβέντεφ και κατάφερε να τον αποκλείσει με 3-0 σετ.
Σχετικά Άρθρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό και ώριμο παιχνίδι απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικρατώντας 3-0 σετ (6-3, 7-6(3), 7-5). Με τον τρόπο αυτό ο 22χρονος πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros με εντυπωσιακό τρόπο, όπου τον περιμένει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (11/06).

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1 και με break έφτασε στο 3-1, χάρης στο πολύ καλό σερβίς του. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του, αύξησε τη διαφορά σε 4-1 αλλά ο Ρώσος κατάφερε να κάνει το 4-2. Ο Στέφανος έκλεισε το σετ με 6-3 και τον απολογισμό του να είναι στα 11 winners και 6 αβίαστα, ενώ ο Νο 2 του ταμπλό από πλευράς του είχε 12 αβίαστα και 6 winners.

E3Y18Q0WUAEJ1dg_1_1.jpg

Ο Τσιτσιπάς μπήκε εξίσου δυναμικά και στο δεύτερο σετ παίρνοντας 8 σερί πόντους. Ο Έλληνας προηγήθηκε με 3-1 όμως ο Μεντβέντεφ πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3. Έπειτα ήταν η σειρά του Ρώσου να βγει μπροστά με 4-3, αλλά με love service game ο Στέφανος έφερε ξανά την ισορροπία (4-4). Αργότερα το παιχνίδι είχε πάει στο tie break (6-6) με τον Έλληνα να ξεκινά με mini break (3-0) και να κλείνει με 7-6 (3), κατακτώντας και το δεύτερο σετ.

Με το ξεκίνημα του τρίτου σετ ο Στέφανος «έσβησε» το break point του Ρώσου για το 1-0, όπως κι εκείνο για το 2-1. Ο Μεντβέντεφ όμως έσβησε γρήγορα 2 break και ισοφάρισε σε 2-2. Το ματς συνέχισε να πηγαίνει πόντο – πόντο, όμως η τόσο η ωριμότητα όσο και η συγκέντρωση του Τσιτσιπά του έδωσαν το τελευταίο σετ (7-5) και την πρόκριση στους ημιτελικούς του παριζιάνικου Grand Slam για 2η συνεχόμενη χρονιά!


Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης