Τένις

Roland Garros: Εύκολα στον δεύτερο γύρο η Μαρία Σάκκαρη (video)

Roland Garros: Εύκολα στον δεύτερο γύρο η Μαρία Σάκκαρη (video)

Αφού επικράτησε 2-0 σετ της Ουκρανής Ζαβάτσκα, η Σάκκαρη συνεχίζει στα χωμάτινα court του Παρισιού.

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο Roland Garros έκανε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-1) της Καταρίνα Ζαβάτσκα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης για 4η σερί χρονιά. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην αντίπαλό της στο ξεκίνημα, ενώ η εμφάνισή της στο δεύτερο σετ ήταν… για σεμινάριο!

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη άργησε λίγο να βρει τον ρυθμό της καθώς το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό. Ο αγώνας άνοιξε με 4 break, δύο για κάθε παίκτρια, με την 25χρονη να κρατάει πρώτη το σερβίς και να προηγείται με 3-2. Στη συνέχεια, όμως, η Ζαβάτσκα υπερασπίστηκε το σερβίς της και ισοφάρισε σε 3-3 κι έπειτα σε 4-4. Αργότερα η Ουκρανή είχε σημαντική ευκαιρία να κάνει το break αλλά η Μαρία κράτησε το σερβίς της, άσκησε ξανά πίεση και οδηγήθηκε στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

E2yfR-FVgAssjeJ_1.jpg

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το παιχνίδι της και ήταν πιο ουσιαστική στα κρίσιμα σημεία. Ξεκινώντας με break από το 2ο game, η Σάκκαρη μπόρεσε να «σβήσει» κι ένα break point, κρατώντας το σερβίς της για το 3-0. Έπειτα έκανε και δεύτερο break για το 4-0 ενώ με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στο 6-1, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον 2ο γύρο του χωμάτινου Grand Slam.



Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης