Τένις

ATP Λυών: Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε στον τελικό με ανατροπή ο Τσιτσιπάς (video)

ATP Λυών: Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε στον τελικό με ανατροπή ο Τσιτσιπάς (video)
O Στέφανος Τσιτσιπάς αγχώθηκε αλλά κατάφερε να επικρατήσει του Λορέντζο Μουζέτι με 2-1 σετ ((4-6, 6-3, 6-0) και να προκριθεί στον τελικό του Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon.

Ίδρωσε, αγχώθηκε αλλά στο τέλος «μίλησε» η ποιότητα και εμπειρία του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος με ανατροπή επικράτησε με 2-1 σετ του 19χρονου ταλαντούχου αθλητή, Λορέντζο Μουζέτι, και είναι έτοιμος να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο του για την φετινή σεζόν. Αυτή ήταν η 32η νίκη φέτος του Έλληνα πρωταθλητή σε αγώνα ATP.

 

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο σετ, με τον Ιταλό αντίπαλό του να είναι καλά «διαβασμένος» και με break στο σερβίς του Έλληνα αθλητή, εξασφάλισε το πρώτο σετ με 6-4. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς «αφυπνίστηκε» και με όπλο τις καλές του άμυνες ισοφάρισε, επικρατώντας με 6-3 σετ.
Στο τελευταίο και κρίσιμο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε... αντίπαλο και ανεβάζοντας στροφές πήρε την νίκη, δίχως να χάσει πόντο (6-0). Πλέον περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (23/5,15:30), όπου θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Κάμερον Νόρι και τον Καρέν Χατσάνοφ. Νίκος Τσώτας

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης