Τένις

ΑTP Λυών: Σαν... σίφουνας πέρασε στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς

ΑTP Λυών: Σαν... σίφουνας πέρασε στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon, επικρατώντας του Γιοσιχίτο Νισιόκα με σετ 2-0 (6-3, 6-4).

Για ακόμη μία φορά ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσίασε τον καλύτερό του εαυτό και απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στα προημτελικά του τουρνουά της Λυών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με σετ 2-0 το Νο.60 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιοσιχίτο Νισιόκα, και προκρίθηκε για έκτη φορά φέτος στα ημιτελικά διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς σε μόλις 67 λεπτά παιχνιδιού ξεμπέρδεψε την υπόθεση πρόκριση, καθώς δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα από τον Ιάπωνα αντίπαλό του. Δεν έχασε σετ για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο τουρνουά της Λυών και ελπίζει να συνεχίσει με τον ίδιο... αέρα στην πορεία, με επόμενο αντίπαλο τον 19χρονο Λορέντζο Μουζέτι. Ο νεαρός Ιταλός αθλητής είχε αποκλείσει νωρίτερα τον Αλιάζ Μπέντενε με 2-0 σετ (6-3, 7-6).

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους δύο αθλητές θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/5), ενώ το άλλο ζευγάρι του τουρνουά θα διασταυρωθεί από τους νικητές των ζευγαριών Γκάσκε-Χατσάνοφ και Νόρι-Ριντερκνές. Όπως είναι λογικό κανένα όνομα από τους εναπομείναντες δεν τρομάζει τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

Νίκος Τσώτας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης