Τένις

ΑΤP Λυών: Συνεχίζει την καλή παράδοση με τους Αμερικανούς ο Τσιτσιπάς, ξεπέρασε εύκολα τον Πολ (video)

ΑΤP Λυών: Συνεχίζει την καλή παράδοση με τους Αμερικανούς ο Τσιτσιπάς, ξεπέρασε εύκολα τον Πολ (video)
Ξεκούραστο το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon, επικρατώντας του Αμερικανού, Τόμι Πολ με σετ 2-0 (6-1, 6-4).
Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην πρεμιέρα του ATP της Λυών, και σε μία ώρα και 16 λεπτά συνολικά, απέκλεισε το Νο.53 της παγκόσμιας κατάταξης, Τόμι Πολ, διπλασιάζοντας τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος και στηριζόμενος στο καλό του σερβίς και στα λάθη του αντίπαλου του, έχασε μόλις ένα σετ (6-1). Στο δεύτερο σετ ο Τόμι Πολ αύξησε την πίεσή του και προσπάθησε να αποδιοργανώσει τον Τσιτσιπά. Ο Έλληνας αθλητής βρήκε τις λύσεις, κατάφερε να αποφύγει τα βεβιασμένα λάθη και να εξασφαλίσει και το δεύτερο σετ, δίνοντας του το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του τουρνουά.
Με αυτή την νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση και προϊστορία που έχει με τους Αμερικανούς αθλητές. Στον δεύτερο γύρο αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα (21/5), Γιοσιχίτο Νισιόκα, ο οποίος είχε επικρατήσει νωρίτερα σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με ανατροπή του Γκάελ Μονφίς με 2-1 σετ (6-4,3-6,6-7).
Νίκος Τσώτας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης