Τένις

Geneva Open: Επιστροφή με ήττα για τον Φέντερερ (video)

Geneva Open: Επιστροφή με ήττα για τον Φέντερερ (video)
Με το «αριστερό» επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό να χάνει με 2-1 από τον Πάμπλο Αντούχαρ.
Σύντομη ήταν η παρουσία του Ελβετού τενίστα στην Γενεύη, μετά από δυόμιση μήνες απραξίας. Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κατάφεραν να υπερασπιστούν το σέρβις τους, με τον Ισπανό να κάνει το break την κατάλληλη στιγμή. Με το σκορ στο 4-5, ο Φέντερερ σέρβιρε για να παραμείνει ζωντανός στο σετ, ωστόσο ο Αντούχαρ πήρε το break, κάνοντας έτσι το 1-0 στα σετ.


Στο δεύτερο σετ ο Ελβετός μπόρεσε να πάρει από νωρίς σημαντικό προβάδισμα, καθώς «έσπασε» το σέρβις του Ισπανού στο 3ο game, ενώ στην συνέχεια δίχως πρόβλημα έκανε το 3-1. Από εκεί και πέρα διατήρησε το προβάδισμα που είχε, κάνοντας τελικά με 6-4 games το 1-1 στα σετ.



Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Αντούχαρ ανέτρεψε με εντυπωσιακό τρόπο την εις βάρος του κατάσταση. Ο Φέντερερ αρχικά, όπως και στο 2ο σετ, έσπασε το σέρβις του Ισπανού και έφτασε στο 3-1, δείχνοντας πως θα καταφέρει να κάνει έτσι την ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Ωστόσο το Νο75 είχε διαφορετική άποψη και στο 4-2 υπέρ του Ελβετού ξεκίνησε ένα σπουδαίο σερί και με 4 συνεχόμενα games, εκ των οποίων τα 2 break, διαμόρφωσε το τελικό 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Μάριος Αγγελέτος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης