Τένις

Τα βρήκε σκούρα αλλά πέρασε το εμπόδιο της Χέρτσογκ η Μαρία Σάκκαρη

Τα βρήκε σκούρα αλλά πέρασε το εμπόδιο της Χέρτσογκ η Μαρία Σάκκαρη
Μπορεί η Ελληνίδα να υπέπεσε σε αρκετά λάθη, όμως για καλή της τύχη δεν της κόστισαν την παρουσία της στο τουρνουά της Ρώμης.

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε, όμως, κατάφερε εν τέλει να προκριθεί στον 2ο γύρο του BNL Internazionali D’ Italia. Μετά από δύο ώρες και 51 λεπτά αγώνα και τελικό σκορ 2-1 σετ (7-6(6), 3-6, 6-2) η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πέταξε εκτός τουρνουά την Πολόνα Χέρτσογκ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Σάκκαρη δεν ξεκίνησε με το «δεξί» στο ντεμπούτο της στο Foro Italico, η ποιότητά της, ωστόσο, υπερτερούσε της κακής της ημέρας. Στο πρώτο σετ η Μαρία πήρε το μπρέικ από την αντίπαλό της. Κράτησε το σερβίς της και έφτασε στο 5-3. Στη συνέχεια αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των σερβίς και των drop shots της αντιπάλου της, αλλά και των δικών της σερβίς (είχε 50% περασμένα πρώτα σερβίς). Όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο τάι-μπρέικ, μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση, παίρνοντας εν τέλει το πρώτο σετ.

statistika.jpg
Το δεύτερο σετ δεν είχε μεγάλη απόκλιση από το πρώτο. Η Σάκκαρη βελτίωσε βέβαια τα σερβίς της, αλλά η Χέρτσογκ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της Ελληνίδας. Με αυτόν τον τρόπο η Σλοβένα και κάνοντας παράλληλα δύο μπρέικ, πανηγύρισε το δεύτερο σετ φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ η Σάκκαρη έκανε μπρέικ αμέσως και πήρε προβάδισμα με 2-0, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Γενικότερα δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο και «σφράγισε» το ματς. Με αυτόν τον τρόπο πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου την περιμένει η Κόκο Γκοφ.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης