Sports

Άμραμπατ: «Όταν είσαι στην ΑΕΚ, παίζεις μόνο για τον τίτλο»!

Άμραμπατ: «Όταν είσαι στην ΑΕΚ, παίζεις μόνο για τον τίτλο»!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Νορτνίν Άμραμπατ, με το Μαροκινό να δηλώνει έτοιμος και… διψασμένος για τίτλους, μιας και το όνομα της ομάδας επιτάσσει την διεκδίκησή τους.

Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Νορτνίν Άμραμπατ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με τον 34άχρονο Μαροκινό να φαίνεται ενθουσιασμένος, και να θέτει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων, καθώς η ιστορία της ομάδας «επιβάλλει» την διεκδίκησή τους μέχρι τέλους.

Αναλυτικά τόνισε:

Ένα νέο κεφάλαιο για εσένα σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα;

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι να παίξω σε αυτό το θαυμάσιο κλαμπ. Τσέκαρα αρκετά βίντεο στο youtube και όταν είδα την ατμόσφαιρα και τους οπαδούς κατάλαβα ότι είναι πραγματικά καταπληκτικό. Ανυπομονώ να τους συναντήσω, να παίξω γι' αυτούς και να αγωνιστώ γι' αυτά τα χρώματα».

-Ποιο είναι το κίνητρο, που έχει ακόμα ο Νόρντιν Αμραμπατ, μετά από μια τόσο σημαντική καριέρα;

«Παραμένω πεινασμένος. Ναι, είμαι 34 χρονών αλλά η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός. Είμαι πραγματικά σε πολύ καλή κατάσταση, είμαι πεινασμένος, ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνω κάτι, το κάνω πάντα με την καρδιά μου, οπότε ήρθα εδώ για να κερδίσω διακρίσεις, ο στόχος είναι ο τίτλος. Όταν μίλησα με την ομάδα, μου είπαν ότι δημιουργούν μια νέα ομάδα, με έναν νέο προπονητή, γνωρίζω τον προπονητή, είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής, τον αντιμετώπισα στην περσινή σεζόν. Οπότε είμαι εδώ για να δείξω ποιος είμαι, να γίνω πρωταθλητής, να παίξω καλά και επίσης έχω ακόμα τον στόχο με την εθνική μου ομάδα. Θέλω να πάω με το Μαρόκο στο Μουντιάλ και όλα αυτά θα γίνουν αν πάω καλά εδώ. Οι οπαδοί να περιμένουν καλά πράγματα από εμένα, σίγουρα».

-Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα; Μίλησες με συμπατριώτες σου που παίζουν μπάλα στη χώρα μας;

«Μίλησα με παίκτες που αγωνίζονται εδώ. Μίλησα με τον Ελ Καντουρί, μίλησα με τον Ελ Αράμπι, ήταν θετικοί, μου είπαν ότι είναι καλό πρωτάθλημα. Γνωρίζω την ελληνική λίγκα, είχα στο παρελθόν κάποιες προτάσεις, οπότε ξέρω ότι πρόκειται για καλό πρωτάθλημα. Είναι ενδιαφέρουσα λίγκα γιατί είναι μόνο 14 ομάδες και μετά υπάρχουν τα πλέι οφ, είναι κάτι το εξαιρετικό γιατί μέσω των πλέι οφ μπορείς να κερδίσεις τον τίτλο. Ελπίζω ότι θα γίνει μία πολύ καλή σεζόν, οι οπαδοί θα είναι παρόντες και με την ιστορία με τον covid να τελειώνει, θα δούμε και πάλι γεμάτα γήπεδα! Εχω δει ήδη στα γραφεία τις φωτογραφίες με τους οπαδούς μας, είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στην ΑΕΚ». 

-Είδαμε και τον πολύ ωραίο τρόπο με τον οποίο σε αποχαιρέτισε η προηγούμενη ομάδα σου.

«Ναι και είναι κάτι που λέει πολλά για μένα και για όσα πρόσφερα στην Αλ Νασρ. Είμαι χαρούμενος με όσα έκαναν, από την πρώτη στιγμή είχα πολύ καλή σχέση μαζί τους, ήταν τρία πολύ ωραία χρόνια και το να φεύγεις με τέτοιο τρόπο είναι πραγματικά όμορφο. Ονειρεύομαι κάποια μέρα να φύγω και από την ΑΕΚ με τον ίδιο τρόπο».

-Εχεις ήδη δύο πρωταθλήματα στο παλμαρέ σου, σκέφτεσαι το τρίτο;

«Φυσικά, ο στόχος είναι ένας και είναι το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι είναι κάτι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και είναι σκληρή λίγκα, αλλά όταν έρχεσαι εδώ, όταν παίζεις για την ΑΕΚ, το μόνο πράγμα που θέλουν οι οπαδοί, και σαν παίκτης πρέπει να το πιστεύεις, είναι ότι μπορείς να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας και να ξεκινήσω δουλειά».

-Το νέο γήπεδο αποτέλεσε επίσης ένα κίνητρο για εσένα;

«Ναι, σίγουρα. Είχα κάποιες προτάσεις, έκανα την έρευνά μου, όταν έχεις επιλογές εξετάζεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής. Ένα από τα θετικά για εμένα της πρότασης της ΑΕΚ είναι ότι μου έδωσε δύο χρόνια συμβόλαιο και το δεύτερο η προοπτική να παίξω στο νέο γήπεδο. Είναι κάτι εξαιρετικό, έχω δει φωτογραφίες και ανυπομονώ. Είναι σαν ένα μικρό παιδί να βλέπει αυτό το γήπεδο και να θέλει να παίξει σε αυτό το γήπεδο, είναι κάτι σαν όνειρο. Θα δούμε! Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με όλους τους οπαδούς μας μέσα. Φαντάζομαι πώς θα είναι με τους τρελούς οπαδούς μας. Είναι κάτι για το οποίο αξίζει τον κόπο να περιμένεις».


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης