Sports Βusiness

Sokin: Μετά τις Έβερτον και Μονακό, η Άρσεναλ μπαίνει στον κόσμο των παγκόσμιων πληρωμών!

Sokin: Μετά τις Έβερτον και Μονακό, η Άρσεναλ μπαίνει στον κόσμο των παγκόσμιων πληρωμών!

Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία μεταφοράς χρημάτων, Sokin, πραγματοποιώντας άλλη μία σημαντική χορηγική συμφωνία.

Σχετικά Άρθρα

Τα χέρια έδωσαν Άρσεναλ και Sokin για μια νέα συνεργασία ως ο νέος «επίσημος συνεργάτης μεταφοράς χρημάτων». Η μάρκα έχει έρθει ήδη σε δύο συμφωνίες με ποδοσφαιρικά σωματεία, την Έβερτον και την Μονακό, ενώ τώρα ολοκλήρωσε και την τρίτη.

Βάσει της νέας συμφωνίας με τον αγγλικό σύλλογο, η εταιρεία θα ενεργοποιήσει τη χορηγία ενθαρρύνοντας την παγκόσμια οπαδική ομάδα του συλλόγου να υποστηρίξει ένα έργο της τοπικής κοινότητας ή να προγραμματίσει το επόμενο ταξίδι σε έναν εντός έδρας αγώνα της Άρσεναλ, χρησιμοποιώντας παγκόσμιες πληρωμές και διεθνείς μεταφορές.

Ο Vroon Modgill, διευθύνων σύμβουλος της Sokin, δήλωσε ότι το λογότυπο της μάρκας θα εμφανιστεί επίσης γύρω από το Emirates Stadium. Παράλληλα ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Peter Silverstone, τόνισε με τη σειρά του πως «η αποφασιστικότητα του Sokin να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας θα οδηγήσει στην επιτυχία αυτής της συνεργασίας, καθώς παρουσιάζουμε το Sokin και τα οφέλη από πιο δίκαιους και απλούστερους τρόπους μεταφοράς χρημάτων σε εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως».

Το Sokin ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη πλατφόρμα που παρέχει παγκόσμιες πληρωμές με σταθερό μηνιαίο τέλος. Πρόσφατα έγινε επίσης η πρώτη συνδρομητική παγκόσμια λύση πληρωμών που ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Παράλληλα συμμετέχει σε ένα κατάλογο χορηγιών στην Άρσεναλ με επικεφαλής τον βασικό χορηγό της φανέλας Emirates με την Adidas ως προμηθευτή των εμφανίσεων του συλλόγου. Τέλος ο τουριστικός πίνακας Visit Rwanda ανανέωσε πρόσφατα τη χορηγία με τους «gunners» για τέσσερις ακόμη σεζόν, κρατώντας έτσι στα χέρια της μία ακόμη πολύ δυνατή χορηγία.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης