Πρόσωπα

Βιβιάν Μίντεμα: Τα ρεκόρ συνεχίζονται και το γυναικείο τμήμα της Άρσεναλ ξεκινά εντυπωσιακά!

Βιβιάν Μίντεμα: Τα ρεκόρ συνεχίζονται και το γυναικείο τμήμα της Άρσεναλ ξεκινά εντυπωσιακά!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις το γυναικείο τμήμα της Άρσεναλ στην Premier League απέναντι στην Τσέλσι (3-2), με την Βιβιάν Μίντεμα να πρωταγωνιστεί ξανά, και τους φίλους των «κανονιέρηδων», όντες συνηθισμένοι από τα ρεκόρ, να μην… εντυπωσιάζονται!



Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σκόρερ που έχουν περάσει ποτέ από το γυναικείο ποδόσφαιρο. Τα ρεκόρ της άλλωστε, τόσο με την Άρσεναλ, στην οποία βρίσκεται την τελευταία τετραετία, όσο και με την Ολλανδία, όπου μετρά 83 γκολ σε 100 συμμετοχές, ούσα εξαιρετική και στο Ολυμπιακό τουρνουά, μιλούν από μόνα τους.

Πέρυσι άλλωστε, πέτυχε 50 γκολ σε 50 ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα και ξεπέρασε τη Νικίτα Πάρις. Φέτος, η συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην είναι ανάλογη.

Η Μίντεμα, παρά τα συνεχόμενα ματς, και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το καλοκαίρι, ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ στο ντέρμπι της πρεμιέρας απέναντι στην Τσέλσι, και ήταν εντυπωσιακή.

Στο 14ο λεπτό πέτυχε το πρώτο της γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα, συνέβαλλε στη επικράτηση της ομάδας της με 3-2 και αποτελεί την πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στο γυναικείο τμήμα της Premier League, στις πρεμιέρες. Μετρά έξι γκολ σε πέντε πρώτες αγωνιστικές, τουλάχιστον δύο περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια αγγλικής ομάδας, και πλέον «γράφει» ιστορία με το… ξεκίνημα.

Αναμένεται ακόμη μία εντυπωσιακή σεζόν. Με την ειδοποιό διαφορά πως φέτος δεν θα είναι μόνη! H Αμερικανίδα Τόμπιν Χελθ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, και η επίθεση της ομάδας φαντάζει «τρομακτική».

Θα καταφέρει λοιπόν η ομάδα του Τζόνας Άιντβαλ να επιστρέψει στην κορυφή, μετά από μία τριετία, ούσα άλλωστε και η πολυνίκης του θεσμού; Οι πιθανότητες μοιάζουν υπέρ της και η Βιβιάν Μίντεμα φρόντισε από νωρίς να αποδείξει τον λόγο…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης