Πρόσωπα

Αλεξάνταρ Μίτροβιτς: Ο δεινός εκτελεστής της Σερβίας το… έκανε ξανά!

Αλεξάνταρ Μίτροβιτς: Ο δεινός εκτελεστής της Σερβίας το… έκανε ξανά!
Μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, τόσο με την Εθνική του ομάδα, όσο και με την Φούλαμ, διανύει αναμφίβολα ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος σκόραρε σε τέταρτο διαδοχικόεπίσημο ματς με την Σερβία, σε αυτό απέναντι στο Λουξεμβούργο (4-1) και πιστοποίησε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί να αγωνίζεται στην Championship, έχοντας χαθεί τα τελευταία χρόνια από τα κορυφαία πρωταθλήματα, μιας και η Φούλαμ δεν κατόρθωσε να διατηρηθεί στην Premier League για δύο διαδοχικά έτη, όμως ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς φροντίζει κάθε φορά που φοράει το εθνόσημο της Σερβίας να αποδεικνύει τον λόγο που η ομάδα του επιλέγει να τον καλεί.

Για ακόμη μία φορά, ο Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα του Ντράγκαν Στοίκοβιτς, για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της χώρας του απέναντι στο Λουξεμβούργο (4-1) και το… έκανε ξανά.

Σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα 42 τέρματα σε 65 εμφανίσεις με την φανέλα της Σερβίας, και βρήκε δίχτυα για τέταρτο συνεχόμενο, επίσημο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα αφορά την ίδια διοργάνωση, και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 26άχρονος επιθετικός άλλωστε, πλέον μετρά επτά γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ ανάλογη είναι η φόρμα που διανύει και με την Φούλαμ, όπου σε πέντε ματς, έχει καταγράψει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, με το μοναδικό παιχνίδι που έμεινε άπραγος να αποτελεί το ενενηντάλεπτο με την Μίντλεσμπρο, στην πρεμιέρα!

Πρόκειται σαφώς για ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα. Η Σερβία βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, η Φούλαμ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Championship, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, και ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μπορεί και επίσημα να αισθάνεται υπεύθυνος… και για τα δύο, όντας ο πρώτος σκόρερ σε αμφότερες ομάδες του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης