Πρόσωπα

Πολ Πογκμπά: Μοίρασε τέσσερις ασίστ, «έγραψε» ιστορία και έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του!

Πολ Πογκμπά: Μοίρασε τέσσερις ασίστ, «έγραψε» ιστορία και έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του!
Ιστορία «έγραψε» στην πρώτη αγωνιστική της PremierLeagueο Πολ Πογκμπά, ο οποίος μοίρασε τέσσερις ασίστ για πρώτη φορά στην καριέρα του, και αποτελεί πλέον τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που το καταφέρνει σε ολόκληρη την ιστορία της, δίνοντας απαντήσεις στους επικριτές του!
Σχετικά Άρθρα

Εντυπωσιακός ήταν ο Πολ Πογκμπά στην πρώτη αγωνιστική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν της Premier League απέναντι στην Λιντς, με τον Γάλλο να δημιουργεί τα τέσσερα από τα πέντε γκολ που πέτυχε η ομάδα του, και να «γράφει» ιστορία.

Πρόκειται άλλωστε πλέον, για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» που καταγράφει τέσσερις ασίστ σε μία αναμέτρηση, και τον 7ο συνολικά στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που πραγματοποιεί ένα τέτοιο επίτευγμα.

Με τις τέσσερις τελικές του πάσες μάλιστα, ο Πογκμπά ξεπέρασε σε ένα ματς τις τρεις ασίστ που είχε δώσει αθροιστικά στα προηγούμενα 26, ενώ για πρώτη φορά συνέβαλε σε κάποιο γκολ της ομάδας του, στις τρεις φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπος με στο σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Πολ Πογκμπά έδωσε την καλύτερη απάντηση στους επικριτές του, και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, πως το μέλλον του… ανήκει στο Old Trafford, δικαιώνοντας τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που επέμενε για την παραμονή του.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης