Πρόσωπα

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Γκολ και ασίστ για 6η φορά με τον ΠΑΟΚ, έναν χρόνο μετά το ματς-μεταγραφής του Τζόλη!

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Γκολ και ασίστ για 6η φορά με τον ΠΑΟΚ, έναν χρόνο μετά το ματς-μεταγραφής του Τζόλη!
Ένα από τα πιο ουσιαστικά παιχνίδια του με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ απέναντι στην ιρλανδική Μποέμιανς, οδηγώντας με ασφάλεια τους Θεσσαλονικείς στην επόμενη φάση του ConferenceLeague, έναν χρόνο μετά το ματς που… έδωσε την μεταγραφή στον Χρήστο Τζόλη!
Σχετικά Άρθρα

Ήταν 25 Αυγούστου του 2020 όταν ο Χρήστος Τζόλης εντυπωσίασε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με το εκπληκτικό ματς που πραγματοποίησε στην Τούμπα, με την φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεσίκτας.

Ο Δικέφαλος τότε, είχε επικρατήσει με 3-1, ο Τζόλης είχε σημειώσει δύο γκολ και μία ασίστ σε 30 αγωνιστικά λεπτά, και κατά πολλούς το εν λόγω ματς αποτέλεσε και το εισιτήριό του, σε συνδυασμό βεβαίως με την σταθερότατη χρονιά που πραγματοποίησε, για να κάνει τη Νόριτς να «σπάσει» το δικό της ρεκόρ, πληρώνοντας 13 εκατομμύρια για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Κάτι ανάλογο πραγματοποίησε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην 168η συμμετοχή του με τα «ασπρόμαυρα», σε όλες τις διοργανώσεις. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Σβαμπδιπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πριν από την λήξη του ημιχρόνου, και κατέγραψε πιθανώς την καλύτερη του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ.
PAOK-BOEMIANS2.jpg

Πρόκειται άλλωστε μόλις για την 6η φορά που πετυχαίνει γκολ και ασίστ στο ίδιο ματς την τελευταία τριετία, και την πρώτη συνολικά στην καριέρα του σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, θυμίζοντας επί της ουσίας στον κόσμο του ΠΑΟΚ τον λόγο που η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη αποτελεί και την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ομάδας!

Εντυπωσιακό μάλιστα είναι το γεγονός πως ο Μπίσεσβαρ έχει συνδυάσει γκολ και ασίστ για πέντε φορές σε ματς που διεξήχθη στην Τούμπα, και μόλις μία εκτός έδρας, με τον ΠΑΟΚ να μετράει έξι νίκες και μόλις δύο γκολ παθητικό!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης