Πρόσωπα

Ιωνικός: Ο «μαχητής» Τουράμ βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει στην Τουρκία, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του!

Ιωνικός: Ο «μαχητής» Τουράμ βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει στην Τουρκία, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του!

Μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση επισημοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ιωνικός, με τους «Νικαιώτες» να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν… παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Τουράμ, επιβραβεύοντας τον για την περσινή, καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται σαφώς για έναν επιθετικό, ο οποίος αναμφίβολα έχει μείνει αλησμόνητος στην πλειοψηφία του ελληνικού κοινού κυρίως για τα φυσικά του προσόντα, παρά για τον αριθμό των γκολ που συνήθιζε να σημειώνει, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.

Οι αριθμοί του Τουράμ στην Ελλάδα, και η εντυπωσιακή του σεζόν στην Τουρκία

Ο Τουράμ άλλωστε, ο οποίος είχε βιώσει αθροιστικά, τρία χρόνια στην χώρα μας, εκπροσωπώντας την Κέρκυρα και την Λαμία, κάνει αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά γενικότερα δεν φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, μιας και αρέσκεται να δημιουργεί και να δέχεται τα σκληρότερα μαρκαρίσματα, «θυσιάζοντας» το τεράστιο κορμί του για την ομάδα του.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που σε 76 συμμετοχές τόσο στην Super League, όσο και στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πέτυχε 23 γκολ, αποδεικνύοντας βεβαίως και τον δυναμισμό που συνηθίζει να «βγάζει» στο γήπεδο, καθώς κατέγραψε μόλις 7 λιγότερες κίτρινες κάρτες από τα γκολ του!
4970189_1.jpg

Παρόλα αυτά, η θητεία του στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε, ο Τουράμ αποχώρησε, και πέρυσι αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας,, όπου σε 30 συμμετοχές, σημείωσε 14 γκολ και 2 ασίστ, απολαμβάνοντας αναμφίβολα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του!

Η επιστροφή του στην χώρα μας για τον Ιωνικό και οι αυξημένες απαιτήσεις

Αυτή πιθανώς ήταν που του έδωσε και πάλι το εισιτήριο για την Ελλάδα… Ο Τουράμ έδειξε πως αναγεννήθηκε, ο Ιωνικός αναζητούσε έναν αξιόπιστο επιθετικό, που έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις με ποικίλους τρόπους, ο 30άχρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε, και η επιστροφή του έχει και επίσημα δρομολογηθεί…
4673595_1.jpg

Πρόκειται μάλιστα για την 10η μεταγραφή του Τουράμ στην καριέρα του, ενώ η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε αισίως την 5η της προσθήκη, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί τον… μοναδικό γνώριμο στο ελληνικό κοινό, καθώς κανένας εκ των Καμπράλ, Λέιτε, Μπάσα και Άοσμαν, δεν είχαν περάσει προτίστως από την χώρα μας.

Θα καταφέρει λοιπόν ο Τουράμ να συνεχίσει την εξαιρετική του περσινή σεζόν, να δικαιολογήσει τον λόγο της μεταγραφής του και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ιωνικός, στην επιστροφή του στην Super League; Δεδομένα θα προσπαθήσει.

Ο «μαχητής» Τουράμ βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, με τις απαιτήσεις να είναι ανεβασμένες, και τον Βραζιλιάνο να καλείται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης