Πρόσωπα

Γιώργος Μανούσος στην Λαμία: Μεταγραφή στη μοναδική ομάδα της Super League που δεν τον έχει κερδίσει ποτέ!

Γιώργος Μανούσος στην Λαμία: Μεταγραφή στη μοναδική ομάδα της Super League που δεν τον έχει κερδίσει ποτέ!

Στην Λαμία αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιώργος Μανούσος, πηγαίνοντας στην μοναδική ομάδα της Super League, από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ!

Σχετικά Άρθρα

Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη βρήκε μετά την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Μανούσος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Περιστεριωτών να ολοκληρώνει την τρίτη του μεταγραφή σε ομάδα της Super League, επιλέγοντας την Λαμία!

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος παρέμεινε στο Περιστέρι για μία τετραετία, έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας (32 γκολ σε 97 συμμετοχές) και ο πρώτος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (4 γκολ), αλλά αποτέλεσε και αυτός μέρος της μαζικής αποχώρησης των ποδοσφαιριστών, στην οποία προέβη ο Ατρόμητος.

Άμεση συνέπεια της απόφασης της διοίκησης του Ατρομήτου ήταν η αποχώρηση του Μανούσου από το ρόστερ της ομάδας, σε εξαιρετικό κλίμα, και η αναζήτηση του επόμενου συλλόγου που θα επιθυμούσε να τον κάνει δικό του!
manousos.jpg

Οι ενδιαφερόμενοι ήταν αρκετοί, αλλά η Λαμία αποδείχθηκε γρηγορότερη, αποσπώντας την υπογραφή του Μανούσου, ο οποίος σε μία δεκαετία κατάφερε να πολλαπλασιάσει επί 5 φορές την αγοραστική του αξία, και ολοκλήρωσε την επικείμενη μεταγραφή, με διάρκεια δύο ετών!

Εντυπωσιακό είναι πάντως σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως ο Γιώργος Μανούσος υπέγραψε στην μοναδική ομάδα της Super League που δεν τον έχει κερδίσει ποτέ!

Έχει σταθεί απέναντι της επτά φορές, έχει σκοράρει σε δύο περιπτώσεις (2 γκολ στο ίδιο ματς το 2018) και έκτοτε η Λαμία έχει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες, με μοναδική της νίκη τον Ιανουάριο του 2019, όπου ο Έλληνας επιθετικός ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης