Πρόσωπα

Φόντεν με στυλ Γκασκόιν και… It’s Coming Home (video)

Φόντεν με στυλ Γκασκόιν και… It’s Coming Home (video)
Το κούρεμα του Φιλ Φόντεν που θυμίζει Πολ Γκασκόιν, η ελπίδα να θυμίσει «Gazza» στο γήπεδο και η αύρα του It’s Coming Home για τους Άγγλους.

Τον Πολ Γκασκόιν θύμισε στους Άγγλους οπαδούς ο Φιλ Φόντεν με το νέο του κούρεμα. «Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να μοιάσω με τον «Gazza» και στο γήπεδο», δήλωσε με ένα πλατύ χαμόγελο ο Φόντεν, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους Άγγλους φιλάθλους.
Μπορεί ο Φόντεν να μην είχε γεννηθεί καν όταν ο Γκασκόιν βοηθούσε την Αγγλία να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Euro 96’ αλλά ακούει ήδη το ψευδώνυμο «Stockport Gazza» με τους Άγγλους οπαδούς να τρέφουν μεγάλες προσδοκίες στο φετινό Euro. «Θυμάμαι να παρακολουθώ στιγμιότυπα στην τηλεόραση με τον «Gazza», ήταν ένας φοβερός ποδοσφαιριστής. Όλοι μας ξέρουμε καλά τι σημαίνει για τη χώρα ο Γκασκόιν».

 


Ο «Gazza» με τη σειρά του επανέφερε το look με το πλατινέ μαλλί δηλώνοντας πως απολαμβάνει να βλέπει τον Φόντεν και τους εκπληκτικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η εθνική Αγγλίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα «Λιοντάρια» έχουν μέσο όρο ηλικίας κάτω από 25 έτη συνθέτοντας μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα.
Το νεαρό της ηλικίας μπορεί να σταθεί εμπόδιο όταν συνδυάζεται με ανωριμότητα και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Φόντεν. Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε παραβιάσει μαζί με τον Μέισον Γκρίνγουντ το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό, καλώντας δύο γυναίκες στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή στο Ρέικιαβικ. «Έκανα ένα τεράστιο λάθος. Ήμουν νέος, ο προπονητής μου είπε πως θα είχα ακόμα μία ευκαιρία αν συνεχίσω να ετοιμάζομαι σωστά. Έτσι αποφάσισα να δουλέψω πολύ σκληρά. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Σάουθγκεϊτ καθώς οι περισσότεροι μάνατζερ δεν θα μου έδιναν κι άλλη ευκαιρία», ανέφερε ο Φόντεν δείχνοντας πως πήρε το μάθημά του.
Φτάνοντας στο σήμερα, πέρα από το νέο look του Φόντεν που παραπέμπει στον Γκασκόιν, υπάρχει μια μεγάλη σύνδεση με την ομάδα του 96’ που έφτασε στα ημιτελικά του Euro. Αναφερόμαστε φυσικά στον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος στάθηκε μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην εθνική Γερμανίας. Ο Σάουθγκεϊτ μοιάζει έτοιμος να «ξορκίσει» αυτή τη στιγμή, φέρνοντας την πρώτη κατάκτηση Euro για τα «Λιοντάρια». Ίσως ήρθε η ώρα το περιβόητο «It’s Coming Home» να πραγματοποιηθεί.


Αλέξανδρος Καρατσενίδης

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης