Πρόσωπα

Φαν Ντε Μπέικ: Κάθε πέρυσι και καλύτερα για τον Ολλανδό που… χάνει το EURO!

Φαν Ντε Μπέικ: Κάθε πέρυσι και καλύτερα για τον Ολλανδό που… χάνει το EURO!

Απών από την επικείμενη διοργάνωση του EURO, θα είναι και επίσημα ο Φαν Ντε Μπέϊκ, με το νυν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πιστοποιεί και επίσημα την χειρότερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Λαβωμένη αναμένεται να καταβάλλει τις προσπάθειές της για πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO η Εθνική Ολλανδίας, με τον προπονητή της ομάδας, Φρανκ Ντε Μπουρ να «χάνει» από τα πλάνα του και τον Φαν Ντε Μπέϊκ, μετά τον αρχηγό της ομάδας, Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ και τον Γιάσπερ Σίλεσεν.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα νέο που αντιμετωπίστηκε με κατήφεια στο «στρατόπεδο» των «οράνιε», καθώς ο Φαν Ντε Μπέϊκ, διαθέτει την ποιότητα να ξεχωρίσει στις επικείμενες αναμετρήσεις της Ολλανδίας.

Παρόλα αυτά, αν και ολοκλήρωσε κανονικά την σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνιζόμενος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τέθηκε εκτός πλάνων, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ολλανδίας να αποφασίζει να μην αναπληρώσει το κενό του ποδοσφαιριστή του με την κλήση κάποιου άλλου.
E3WTsn8VIAEgcGs_1.jpg

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται αναμφίβολα η χειρότερη σεζόν της καριέρας του, όπου για πρώτη φορά πραγματοποιεί αριθμητικά μία συμμετοχή λιγότερη (19) από τις 20, από τότε που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο!

Συμπτωματικά βεβαίως ο αριθμός συμμετοχών του ταυτίζεται επακριβώς με τις συμμετοχές του σε διεθνές επίπεδο (19), έχοντας παράλληλα συμμετοχή σε 2 γκολ σε επίσημη αναμέτρηση και στις δύο περιπτώσεις!

Κάπως έτσι, ο Φαν Ντε Μπέϊκ ολοκληρώνει την σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, πραγματοποιώντας 36 εμφανίσεις συνολικά, μία λιγότερη στο σύνολο από τις περσινές (37) και αναμένει να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στα τέλη του Αυγούστου!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης