Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ισπανία: Χωρίς τον Θεμπάγιος για το «χρυσό» με τη Βραζιλία

Ισπανία: Χωρίς τον Θεμπάγιος για το «χρυσό» με τη Βραζιλία

Ο μέσος της Ρεάλ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Η Ισπανία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντάνι Θεμπάγιος και στον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου με τη Βραζιλία (07/08), καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που πέρασε την τελευταία διετία ως δανεικός στην Άρσεναλ, έχασε επίσης τον προημιτελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού και τον ημιτελικό με την Ιαπωνία. Παρότι έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια μαζί με το ιατρικό τιμ της ισπανικής ομάδας για να προλάβει τον τελικό, εντέλει δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί όπως επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής (06/08).

«Δούλεψα πάρα πολύ με το ιατρικό επιτελείο για να προλάβω να ξαναμπώ στο τουρνουά, το ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στον τελικό, αλλά δυστυχώς δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Αύριο θα υποστηρίξω τα παιδιά με άλλον τρόπο. Πάμε να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ισπανία έχει κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, μόλις μία φορά στο παρελθόν, το 1992 στη Βαρκελώνη, ενώ ηττήθηκε στον τελικό τόσο το 1920 όσο και το 2000.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης