Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (6 Αυγούστου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (6 Αυγούστου)

Ο ημιτελικός της Εθνικής πόλο και οι τελευταίες ατομικές παρουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την Παρασκευή 6 Αυγούστου θα τραβήξουν τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων...

Σχετικά Άρθρα

Την Παρασκευή (06/08), λοιπόν, μπαίνει στη δράση ο παλαιστής Γιωρίκας Πιλίδης στην κατηγορία των 65 κιλών της ελευθέρας πάλης και τρεις αθλήτριες στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Φυσικά το γεγονός της ημέρας για τα ελληνικά χρώματα είναι ο ημιτελικός της Εθνικής πόλο κόντρα στην Ουγγαρία.

05.30: Στην κατηγορία των 65 κιλών στην ελευθέρα πάλη θα αγωνιστεί ο Γιωρίκας Πιλίδης ο οποίος στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Μαγκομεντμουράντ Γκαντζίεβ. Αν νικήσει θα συνεχίσει αμέσως μετά (περίπου στις 06.15-06.30) με τα προημιτελικά ενώ ημιτελικοί και τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 12.15.

09.30: Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Εθνική Πόλο που βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση. Αυτή της πρόκρισης στον τελικό και της εξασφάλισης ενός μεταλλίου. Αντίπαλός της η παντοδύναμη Ουγγαρία την οποία είχαμε νικήσει στην πρεμιέρα με 10-9 αλλά τώρα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή με όπλο την εμπειρία της.

10.30: Τριπλή θα είναι η εκπροσώπηση της χώρας στα 20 χιλιόμετρα βάδην γυναικών. Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πένυ Τσινοπούλου και Κυριακή Φιλτισάκου θα είναι τρεις από τις 58 αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα και που θα είναι οι τελευταίες ατομικές συμμετοχές της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης