Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Κυριακοπούλου: «Ήθελα τα 4.70μ, αλλά έχουμε και συνέχεια»! (video)

Κυριακοπούλου: «Ήθελα τα 4.70μ, αλλά έχουμε και συνέχεια»! (video)

Δυσαρεστημένη με την επίδοσή της, αλλά πλήρως ικανοποιημένη που κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τελική φάση του επί κοντώ παρουσιάστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία αφού σχολίασε την δική της απόδοση, έδωσε και ένα στοιχείο… για το άμεσο μέλλον της!

Σχετικά Άρθρα

Την ικανοποίησή της για την μέχρι τώρα πορεία της, αλλά και για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά το γεγονός πως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, φανέρωσε στις δηλώσεις της η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο άλμα που ήθελε διακαώς να πραγματοποιήσει, αλλά και στους στόχους της στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Για κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως τα 4μ70 μπορεί να δώσουν μετάλλιο, αλλά τελικά δεν έγινε έτσι. Θα ήθελα το 4μ70, κι ας έπαιρνα την ίδια θέση. Δεν με πείραζε. Είμαι ευτυχισμένη που πέτυχα τον στόχο μου. Την όγδοη θέση δεν τη λες λίγη».

Σήμερα δεν ήμουν τόσο καλά, όσο θα ήθελα. Νομίζω θα μπορούσα να περάσω τα 4μ70. Έκανα κάποια λάθη. Ήταν δύσκολος αγώνας, περίεργος. Μιλάμε για άλλα επίπεδα, πολύ δύσκολα, όχι ακατόρθωτα. Όπως πήγε η χρονιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχισμένη».

Καταλήγοντας, υποσχέθηκε ότι δεν σταματάει εδώ τις προσπάθειές της στο άθλημα: «Θα έχουμε και συνέχεια».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης