Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυξάνονται «επικίνδυνα» τα κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυξάνονται «επικίνδυνα» τα κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο!

Διαρκής και σταθερή χαρακτηρίζεται την δεδομένη χρονική στιγμή η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο Τόκιο, με τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων να το αντιλαμβάνονται και να… προβληματίζονται.

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός που έχει προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Τόκιο, με τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού να αυξάνεται, και τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων να επιχειρούν να δώσουν μία λύση.

Αναλυτικότερα, το Τόκιο έφτασε χθες σε ρεκόρ ημερήσιας αύξησης των κρουσμάτων, αναφέροντας πως σημειώθηκαν 5.042 νέα καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού την Πέμπτη, ανεβάζοντας τον αριθμό των πληγέντων στο Τόκιο σε 236.138.

Παράλληλα, σε εθνικό επίπεδο, η Ιαπωνία κατέγραψε περισσότερα από 14.000 κρούσματα την Τετάρτη, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρασε τους  970.000 πολίτες.

Αν σε όλα αυτά μάλιστα προστεθεί το γεγονός πως στο Τόκιο βρίσκονται ακόμη σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού, ο προβληματισμός εντείνεται περισσότερο, με τις ανησυχίες να αφορούν την διαφαινόμενη αγνόηση των μέτρων από την πλειοψηφία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης