Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Θετικό στον κορωνοϊό ακόμη ένα μέλος της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Θετικό στον κορωνοϊό ακόμη ένα μέλος της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε γνωστό πως ακόμα ένα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετικό στον ιό.

Δύο μέρες μετά το πρώτο κρούσμα στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, έγινε γνωστό πως στην αποστολή υπάρχει και δεύτερο κρούσμα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ένα ακόμα μέλος έχει μολυνθεί από τον ιό, με αποτέλεσμα όλη η αποστολή να επιστρέφει στην Ελλάδα. Μάλιστα, το πρώτο μέλος μένει σε καραντίνα σε ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορονοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης