Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (5 Αυγούστου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (5 Αυγούστου)

Συμμετοχή σε τέσσερα διαφορετικά αθλήματα περιλαμβάνει για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες η 5η Αυγούστου, με τη διπλή εκπροσώπηση στον τελικό του άλματος επί κοντώ γυναικών να ξεχωρίζει.

Μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θα γίνει ο αγώνας μαραθώνιας κολύμβησης και πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης τα 50 χιλιόμετρα βάδην με ελληνική συμμετοχή, ενώ ενδιάμεσα η Πρεβολαράκη στην πάλη και ο Βολικάκης στην ποδηλασία θα προσπαθήσουν για τη διάκριση.

Αναλυτικά:

00.30: Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ξημέρωμα Πέμπτης ο Θανάσης Κυνηγάκης θα πέσει στη θάλασσα του Odaiba Marine Park για τον αγώνα κολύμβησης 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας. Ο Έλληνας κολυμβητής θα προσπαθήσει να μπει στο... σκουφάκι του Σπύρου Γιαννιώτη για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ανάμεσα στους 26 αθλητές που θα συμμετάσχουν.

05.45 (περίπου): Η Μαρία Πρεβολαράκη ρίχνετε στη μάχη στην κατηγορία των 53 κιλών στην ελευθέρα πάλη. Η Ελληνίδα παλαιστής στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει την Λουίζα Βαλβέρντε Μελέντρες από το Εκουαδόρ με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι προημιτελικοί, αν νικήσει, θα διεξαχθούν περίπου στις 06.30 ενώ οι ημιτελικοί και τελικοί είναι προγραμματισμένοι για μετά τις 12.30.

09.30: Στο Izu Velodrome ο Χρήστος Βολικάκης θα συμμετάσχει στο ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό Omnium στην ποδηλασία. Η scratch race θα ξεκινήσει στις 09.30, η Tempo Race στις 10.27, η Elimination Race στις 11.07 και η Points Race στις 11.55.

13.00: Ο μοναδικός τελικός στον στίβο με τη συμμετοχή δύο αθλητριών μας θα είναι φυσικά αυτός στο άλμα επί κοντώ με ελπίδες μεταλλίου από την Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Κυριακοπούλου θα ξεκινήσει 3η τις προσπάθειες και η Στεφανίδη 6η από τις 15 αθλήτριες του τελικού.

23.30: Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ξημέρωμα στο Τόκιο θα ξεκινήσει το πιο επίπονο και... μακρύ αγώνισμα των Ολυμπιακών Αγώνων τα 50 χιλιόμετρα βάδην με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ. Το αγώνισμα θα λάβει χώρα στο Sapporo Odori Park.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης