Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Πόλο: Ρεκόρ νικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα - πρώτη νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο και πρόκριση στον ημιτελικό μετά από 17 χρόνια!

Πόλο: Ρεκόρ νικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα - πρώτη νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο και πρόκριση στον ημιτελικό μετά από 17 χρόνια!

Τις συγκλονιστικές της εμφανίσεις στο τρέχον Ολυμπιακό τουρνουά, συνέχισε και απέναντι στο Μαυροβούνιο η Εθνική μας ομάδα (10-4), η οποία πέτυχε την πέμπτη της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ, και προκρίθηκε στον ημιτελικό, μετά από 17 χρόνια, όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουγγαρίας (06/08, 09:30)!

Σχετικά Άρθρα

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, το οποίο επιβλήθηκε με 10-4 του Μαυρουβουνίου, και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Με τη νίκη της αυτή μάλιστα, η Εθνική μας ομάδα έφτασε τις πέντε σε έξι αναμετρήσεις (έχει και μία ισοπαλία απέναντι στην Ιταλία με 6-6), παρέμεινε αήττητη, και ξεπέρασε το δικό της ρεκόρ επικρατήσεων, μιας και μέχρι σήμερα, οι περισσότερες νίκες που είχαμε σημειώσει ήταν οι τέσσερις, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και του 2008 στο Πεκίνο.

Παράλληλα, επικρατήσαμε για πρώτη φορά έναντι του Μαυροβουνίου, παίρνοντας «εκδίκηση» για την ήττα μας στο Πεκίνο το 2008 με 10-6, «σπάζοντας» και αυτή την παράδοση, όπως και απέναντι στις ΗΠΑ, όπου η Ελλάδα σημείωσε νίκη  μετά από 25 χρόνια.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης