Θοδωρής Ιακωβίδης: «Δέχομαι ''επίθεση αγάπης'' - Μην μας θυμούνται κάθε 4 χρόνια - Καλώς να ορίσει ο Πύρρος Δήμας»

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Δέχομαι ''επίθεση αγάπης'' - Μην μας θυμούνται κάθε 4 χρόνια - Καλώς να ορίσει ο Πύρρος Δήμας»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην «επίθεση αγάπης» που δέχεται από τον κόσμο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία του.
Σχετικά Άρθρα
Δεν απέρριψε το ενδεχόμενο αναίρεσης της αρχικής του απόφασης για αποχώρηση από την άρση βαρών ο Θοδωρής Ιακωβίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

«Δέχομαι 'επίθεση αγάπης' που δε περίμενα. Δέχομαι πολλή πίεση για την απόφαση. Είναι και λίγο ότι δε θέλω να σταματήσω, θα δούμε. Αντιμετωπίζω και πρόβλημα στον καρπό και ενδεχομένως να χρειαστεί να χειρουργηθώ. Δεν έχω πάρει (οριστική) απόφαση» τόνισε ο 30χρονος αθλητής, ενώ συμπλήρωσε πως ο κόσμος και η πολιτεία πρέπει να βρίσκονται πιο κοντά στους αθλητές και όχι να τους θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια, καθώς είναι παιδιά της διπλανής πόρτας.

«Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ ούτε θέλω να πάρω λεφτά από την πολιτεία αλήθεια σας λέω. Αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, το σωματείο μου, να με στηρίξει τον τελευταίο χρόνο.... Είμαι 30 χρόνων και είναι η πρώτη φορά που είχα συμβόλαιο ως αθλητής», ωστόσο ανέφερε πως η ομοσπονδία προσπαθεί να βρίσκει λύσεις.

«Εργάζομαι κανονικά. Τελειώνω στις τέσσερις, φεύγω στο πόδι, πάω σπίτι τρώω, φεύγω γυμναστήριο και γυρνώ 9 το βραδύ 9.30 και την επομένη ξανά πίσω. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι αποδοτικός» αποκαλύπτοντας πως το γυμναστήριο στο οποίο κάνει προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, πλημμυρίζει συχνά όταν βρέχει

Όταν ρωτήθηκε για τη νέα γενιά στην άρση βαρών και τι περιμένει από αυτήν, δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, αλλά όχι λόγω έλλειψης ταλέντου«Στα 22 θα αντέχει το παιδί να το βοηθούν οι γονείς του; Θα πάνε να δουλέψουν. Δεν υπάρχει μοριοδότηση για πανεπιστήμιο, όποτε σταματάμε και 1 χρόνο για τις πανελλήνιες». 

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε επαφή με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα συναντηθεί με όλους τους αθλητές μετά το Ράλι Ακρόπολις, για να ακούσει τα αιτήματά τους και να αναζητηθεί μία λύση.

Όσον αφορά την επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην ελληνική ομοσπονδία άρσης βαρών, τόνισε: «Καλώς να έρθει, τον περιμένουμε, θα έχει πίστωση χρόνου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης