Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (3 Αυγούστου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (3 Αυγούστου)

Η παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του άλματος επί κοντώ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης Αυγούστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Σχετικά Άρθρα

Αναλυτικά:

03.00: Την υπέρβαση που θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του άλματος τριπλούν θα επιδιώξει ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο πρωταθλητής μας θα συμμετάσχει στον Β Προκριματικό ξεκινώντας μάλιστα ως 16ος (τελευταίος στη σειρά) τις προσπάθειές του. Έχει φετινή επίδοση 16.42 και το όριο πρόκρισης είναι 17.05

04.01: Δύσκολη είναι η αποστολή και της Ειρήνης Βασιλείου στα προκριματικά των 400 μέτρων. Η Βασιλείου θα αγωνιστεί στην 3η (από τις 6) προκριματική σειρά στην 9η διαδρομή. Από κάθε σειρά προκρίνονται στα ημιτελικά οι 3 πρώτες δρομείς και οι 6 καλύτεροι χρόνοι στο σύνολο.

06.05: Βρισκόμενες στην 15η θέση της κατάταξης με 83 βαθμούς ποινής Σπανάκη και Τσουλφά στην κατηγορία 470 θα δώσουν τους δύο τελευταίους αγώνες τους στην και 10η ιστιοδρομία, δίχως ελπίδες να μπουν στην τελική 10αδα για τη medal ract. Οι δύο αυτές ιστιοδρομίες ήταν αρχικά προγραμματισμένες για τις 2 Αυγούστου αλλά λόγω άπνοιας δεν πραγματοποιήθηκαν.

06.15: Αντίθετα με το γυναικείο πλήρωμα, το ανδρικό των Μάντη και Καγιαλή στην κατηγορία 470 έχει βλέψεις 10αδας και medal race, αρκεί να έχει καλά πλασαρίσματα στην και 10η ιστιοδρομία. Το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με 56 βαθμούς ποινής και οριακά εντός 10αδας. Οι δύο αυτές ιστιοδρομίες ήταν αρχικά προγραμματισμένες για τις 2 Αυγούστου αλλά λόγω άπνοιας δεν πραγματοποιήθηκαν.

12.30: Δεύτερη μέρα των προκριματικών για το ντουέτο Εβελίνας Παπάζογλου και Ευαγγελίας Πλατανιώτη στη συγχρονισμένη κολύμβηση με την τεχνική ρουτίνα. Το ελληνικό δίδυμο θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμά του 14ο στη σειρά από τα 22 ζευγάρια. Μετά την πρώτη μέρα και την ελεύθερη ρουτίνα βρίσκεται στην 10η θέση με 88.1677 βαθμούς και την πρόκριση στον τελικό θα πάρουν τα 12 καλύτερα ντουέτα.

13.20: Το όνειρο της ζωής του θα ζήσει ο Εμμανουήλ Καραλής συμμετέχοντας στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Ο ταλαντούχος άλτης θα ξεκινήσει μάλιστα πρώτος τις προσπάθειες από τους 12 του τελικού με στόχο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

13.42: Έχοντας τον 8ο (χειρότερο όλων) φετινό χρόνο από τους αθλητές της σειράς του ο Κώστας Δουβαλίδης έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή στα προκριματικά των 110 μέτρων μετ' εμποδίων. Θα αγωνιστεί στην 5η και τελευταία σειρά και την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι 4 πρώτοι κάθε σειράς και συνολικά οι 4 καλύτεροι χρόνοι.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης