Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Μίλτος Τεντόγλου: «Ήταν ένα θαύμα - Δεν αξίζω το χρυσό - Ο Ετσεβαρία πάντα με κερδίζει»

Μίλτος Τεντόγλου: «Ήταν ένα θαύμα - Δεν αξίζω το χρυσό - Ο Ετσεβαρία πάντα με κερδίζει»
Ο Μίλτος Τεντόγλου, σχολιάζοντας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος ανέφερε πως δεν το περίμενε και πως εν μέρει νιώθει πως δεν το άξιζε, αφού ο Ετσεβαρία πάντα τον κερδίζει.
Σχετικά Άρθρα
Ανελέητα ειλικρινής και αυστηρός με την επιδοσή του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο «Χρυσός» Ολυμπιονίκης δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε του άλματα, χαρακτήρισε θαύμα το χρυσό μετάλλιο και τόνισε πως δεν... το αξίζει.

«Δεν το λες και τεράστιο, ένα καλό άλμα ήταν. Ήταν ίδια επίδοση με τον δεύτερο. Ήμουν και κάπως τυχερός. Ο αγώνας δεν πήγε καθόλου όπως ήθελα, τα πέντε πρώτα άλματα ήταν κάκιστα. Στο τέλος τα έδωσα όλα γιατί με είχαν πετάξει έξω από τα μετάλλια. Αυτό που έγινε ήταν θαύμα», ανέφερε για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Δεν πίστευα πως θα πάρω το χρυσό, ακόμη και τώρα. Λέω ότι δεν το αξίζω. Ο Ετσεβαρία είναι πολύ καλός αθλητής, τον ξέρω χρόνια, έχω χάσει τόσες φορές από αυτόν. Συνήθως, πάντα, με κερδίζει. Του βγαίνει χαλαρά να κάνει μεγάλα άλματα. Σήμερα μάλλον κάτι είχε, γι’ αυτό δεν έκανε άλλο άλμα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε για τους πανηγυρισμούς στην Ελλάδα και τα Γρεβενά, είπε:
«Κάτι έχω δει, κάτι έχω παρατηρήσει και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθισαν και ξενύχτησαν. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στους δικούς μου ανθρώπους».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης