Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Φραντζεσκάκης: «Δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοια μέτρα» (video)

Φραντζεσκάκης: «Δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοια μέτρα» (video)

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης εξέφρασε την απογοήτευση του για την εμφάνιση του στον ημιτελικό της σφυροβολίας, με τον 22χρονο να υποστηρίζει πως οι βολές του δεν ήταν αντιπροσωπευτικές για τον ίδιο.

Σχετικά Άρθρα

Ο Φραντζεσκάκης δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της σφυροβολίας των Ολυμπιακών Αγώνων, με την καλύτερη του βολή να είναι στα 72.19μ, αρκετά κάτω από το όριο των 77.50μ. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν καλή η δεύτερη βολή, όμως άνοιξαν τα χέρια μου, συμβαίνουν αυτά. Δεν ήξερα αν θα με έβαζε στον τελικό, χτύπησε όμως στο κλουβί, δεν βγήκε καν έξω. Στην τρίτη βολή προσπάθησα στα 70.64μ, θα έπρεπε να είναι άκυρη, δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοια μέτρα. Ήρθα για να μπω στον τελικό, όχι για την χαρά της συμμετοχής.

Είμαι λίγο σκληρός με τον εαυτό μου, ήθελα μία θέση στον τελικό, νομίζω πως τα μέτρα που θα έκλεινε ήταν στις δυνατότητες μου, ωστόσο δεν βγήκε. Του χρόνο σκοπεύω να προπονηθώ πιο σκληρά, ώστε ο χειρότερος μου αγώνας να με βάζει σε τελικούς».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης