Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ιστιοπλοΐα : 12η θέση και εκτός αγώνα μεταλλίων ο Γιάννης Μιτάκης

Ιστιοπλοΐα : 12η θέση και εκτός αγώνα μεταλλίων ο Γιάννης Μιτάκης
Δεν κατάφερε να μπει στην τελικά 10άδα ο Γιάννης Μιτάκης με αποτέλεσμα να μείνει εκτός medal race στα FINN λόγω των 2 τελευταίων ιστιοδρομιών.

Ο Γιάννης Μιτάκης συνέχισε την προσπάθεια του στα FINN και σήμερα Κυριακή (1/8), με στόχο να βρεθεί μετά το τέλος των 10 ιστιοδρομιών στην πρώτη δεκάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική medal race του Τόκιο.

Χθες ο Έλληνας ιστιοπλόος τερμάτισε 8ος στην όγδοη ιστιοδρομία των Finn και βρισκόταν στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 63 βαθμούς ποινής.

Τελικά τερμάτισε 18ος στην δέκατη και τελευταία ιστιοδρομία των Finn κι έτσι έμεινε εκτός medal race, καθώς κατέκτησε την 12η θέση στη γενική κατάταξη με 92 βαθμούς ποινής

Σήμερα στην 9η ιστιοδρομία κατέλαβε την 16η θέση και βρισκόταν στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με αποτέλεσμα να χρειαζόταν να κερδίσει μια θέση στην 10η και τελευταία ιστιοδρομία για να συμμετάσχει στην κούρσα των μεταλλίων.

Στην 10η και τελική ιστιοδρομία ο Έλληνας αθλητής χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση ωστόσο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό λόγω και της κούρασης των συνεχόμενων ιστιοδρομιών και έτσι κατέλαβε την 18η θέση με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 92 βαθμούς ποινής και να μείνει εκτός του medal race.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης