Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Πόλο Ανδρών: Ολοταχώς για μετάλλιο η Εθνική, «άνετη» νίκη με 28-5 τη Νότια Αφρική! (video)

Πόλο Ανδρών: Ολοταχώς για μετάλλιο η Εθνική, «άνετη» νίκη με 28-5 τη Νότια Αφρική! (video)

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Εθνική Ελλάδος στο πόλο Ανδρών, στην τέταρτη αναμέτρησή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους διεθνείς μας να επικρατούν με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στη Νότια Αφρική με 28-5, και να οδεύουν ολοταχώς προς τα… μετάλλια!

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Εθνική μας ομάδα στο πόλο να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί, που της είχε δικαίως αποδοθεί πριν από την αναμέτρηση απέναντι στη Νότια Αφρική, με το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό του και να επικρατεί με 28-5!

Με τη νίκη της αυτή η Ελλάδα παρέμεινε αήττητη για 4ο διαδοχικό παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες, και μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη Ιταλία, και πλέον αναμένει την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στις ΗΠΑ την Δευτέρα (05:30), προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό της στις «χιαστί» αναμετρήσεις.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η πρόκριση έχει ήδη εξασφαλιστεί, και η σημερινή εμφάνιση της Ελλάδας επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, την δυναμική που επιδεικνύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οδεύοντας σταθερά προς τον δρόμο των… μεταλλίων!

Τα οκτάλεπτα
: 1-7, 2-5, 1-7, 1-9

Νότια Αφρική (Μάρτιν): Μάι, Καρντ 1, Ρέζελμαν, Βάντενρχοστ 1, Λόρενσον, Στόουν 2, Έβεζαρντ 1, Ρόντα, Μάργκρο, Μέιμαν, Νιλ, Στιούρτ

Ελλάδα ( Θοδωρής Βλάχος)
: Γαλανίδης, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καπότσης 3, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 3, Βλαχόπουλος 2

Βαθμολογία Α' Ομίλου:

1. Ελλάδα 7
2. Ιταλία 7
3. Ουγγαρία 6
4. ΗΠΑ 4
5. Ιαπωνία 0
6. Νότια Αφρική 0



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης