Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τζόκοβιτς: «Αποσύρθηκα λόγω τραυματισμών, έδωσα ό,τι είχα το οποίο δεν ήταν και τόσο πολύ»

Τζόκοβιτς: «Αποσύρθηκα λόγω τραυματισμών, έδωσα ό,τι είχα το οποίο δεν ήταν και τόσο πολύ»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το μικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά και εξήγησε τον λόγο.
Σχετικά Άρθρα

Όπως αποκάλυψε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το μικτό διπλό λόγω τραυματισμών και μάλιστα ανέφερε ότι δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση εν όψει Νέας Υόρκης. Ο Σέρβος τενίστας ζήτησε συγγνώμη από τους συμπατριώτες του, ενώ υποσχέθηκε ένα μετάλλιο για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024!

«Λυπάμαι που δεν κέρδισα μετάλλιο για τη χώρα μου, στο μονό και στο μικτό. Δεν απέδωσα χθες και σήμερα, το επίπεδο έπεσε και λόγω της σωματικής και πνευματικής κούρασης».

Ο Νόλε, μάλιστα, φάνηκε προβληματισμένος για την κατάστασή του. «Αποσύρθηκα από το μικτό διπλό λόγω τραυματισμών, όχι λόγω ενός. Ελπίζω να μη με εμποδίσουν να παίξω στο US Open. Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μετανιώνω, πρέπει να τα δίνεις όλα για τη χώρα σου.

Ξέρω ότι θα επιστρέψω, θα πάω για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού, θα προσπαθήσω να κερδίσω μετάλλιο για τη χώρα μου. Λυπάμαι που απογοήτευσα τους φιλάθλους στη Σερβία, αλλά έτσι είναι το άθλημα, έδωσα ό,τι είχα το οποίο δεν ήταν και τόσο πολύ».

Και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω που ήρθα στους Ολυμπιακούς, δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είχα μερικές απογοητευτικές ήττες στους Ολυμπιακούς και σε μεγάλα τουρνουά και ξέρω ότι αυτές οι ήττες με κάνουν συνήθως πιο δυνατό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης