Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τρία μέλη της ομάδας στίβου του Τρινιτάντ και Τομπάγκο σε καραντίνα

Τρία μέλη της ομάδας στίβου του Τρινιτάντ και Τομπάγκο σε καραντίνα

Τρία μέλη της ομάδας του Τρινιτάντ και Τομπάγκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 και μεταφέρθηκαν στην εγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα για να ξεκινήσουν την υποχρεωτική καραντίνα.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο (TTOC) επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για δύο αθλητές και έναν αξιωματούχο που βρέθηκαν θετικοί στα καθημερινά τεστ που γίνονται με σάλιο και και αντιγόνο στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ακολούθησαν δύο ρινοφαρυγγικές εξετάσεις PCR σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Covid-19 που καθορίστηκαν από το Τόκιο 2020. Ο άλτης του μήκους Αντζουέλ Ράιτ και η αθλήτρια των 400μ. με εμπόδια Σπάρκλ Αν ΜακΝάιτ δεν θα επιτραπεί να αγωνιστούν αύριο. Ο προπονητής Ουέντελ Γουίλιαμς είναι το τρίτο μέλος. Η τριάδα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον επίσημο σύνδεσμο Covid-19 της ομάδας Ρίζα Γκράντ και την αρχηγό αποστολής Λόβι Σαντάνα.

Σύμφωνα με το playbook του Τόκιο 2020, το οποίο περιλαμβάνει αντίμετρα που έχουν αποφασιστεί από την ιαπωνική κυβέρνηση, τη μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο, την οργανωτική επιτροπή του Τόκιο 2020 και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, η 50μελής ομάδα του Τρινιτάντ και Τομπάγκο διεξήγαγε καθημερινά τεστ κορονοϊού.

Το Τόκιο ανέφερε ρεκόρ αριθμού κρουσμάτων Covid-19, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Ο συνολικός αριθμός θετικών κρουσμάτων στην Ιαπωνία ξεπέρασε τα 10.000 για πρώτη φορά.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης