Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Κορακάκη: «Με επηρέασε περισσότερο από ότι περίμενα η πανδημία – Να κατακτήσω ένα μετάλλιο στο Παρίσι το 2024» (video)

Κορακάκη: «Με επηρέασε περισσότερο από ότι περίμενα η πανδημία – Να κατακτήσω ένα μετάλλιο στο Παρίσι το 2024» (video)
Η Άννα Κορακάκη τόνισε πως είναι ευχαριστημένη από την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ δήλωσε πως ήδη ανυπομονεί για το Παρίσι το 2024.

Η Κορακάκη τερμάτισε στην θέση του τελικού των 25 μέτρων πιστόλι, μην μπορώντας έτσι να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Ρίο το 2016. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της, δηλώνοντας ικανοποιημένη από την εμφάνιση της, ενώ στάθηκε στην έλλειψη αγώνων που είχε μέσα στην χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό των 25 μέτρων: «Είχα 4/5 βολές στον κύκλο του 10 και ένα μόνο 9άρι. Στον τελικό παίζει ρόλο η τύχη και δεν την είχα, παρότι ήμουν πολύ καλά τεχνικά. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη. Νιώθω καταξιωμένη στο χώρο μας, γιατί αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σπάνιο στο χώρο μας. Ένας δεύτερος σερί τελικός είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί. Χαίρομαι πολύ που το κατάφερα και πιστεύω ότι με επηρέασε περισσότερο από ό,τι περίμενα η κατάσταση με την πανδημία.

Οι αντίπαλοί μου είχαν αγώνες και προπονήσεις στις χώρες τους, καθώς ανήκουν σε μεγάλους συλλόγους, ενώ εγώ για ενάμιση χρόνο δεν είχα αγώνες ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Αν είχα 4-5 αγώνες στο διάστημα αυτό, θα είχα καλύτερη παρουσία».

Για την παρουσία της στο Τόκιο: «Σίγουρα απέκτησα πολύ περισσότερη εμπειρία. Τα μετάλλια δεν σου δίνουν εμπειρία. Ήμουν ώριμη στον τρόπο που έριχνα. Χαίρομαι πολύ γιατί διόρθωσα όποια λάθη έκανα στους μόλις δύο αγώνες που είχα πριν έρθω εδώ. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Εννοείται πως κοιτάζω το Παρίσι, μένουν μόλις τρία χρόνια. Σύντομα αρχίζουν και οι προκρίσεις. Ελπίζω να περάσουμε όλη αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό, να αρχίσουν οι αγώνες και με σωστή προετοιμασία να καταφέρω ένα μετάλλιο που τόσο πολύ θέλω στο Παρίσι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης