Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Δράκου: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη»

Δράκου: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη»
Η Νόρα Δράκου, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ευχαρίστησε τους συναθλητές στην ομάδα, τον Απόστολο Χρήστου, τον Κώστα Μερετσόλια και την Άννα Ντουντουνάκη και υποστήριξε πως νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνισή τους.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μικτή mixed, κατέρριψε σήμερα (29/07) το Πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 3.44.77 και κατέλαβε την 11η θέση του αγωνίσματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια πολύ ωραία εμφάνιση, την οποία αρχικά ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Είχαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και προσπαθούσαμε να εμψυχώσουμε ο ένας τον άλλο. Στόχος μας, αν και γνωρίζαμε πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ήταν η είσοδος στην 8άδα. Έπρεπε όμως να στοχεύσουμε ψηλά, για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα και γι’ αυτό πιστεύω πως πετύχαμε Πανελλήνιο ρεκόρ.

Σίγουρα μας μένει μια πικρία, γιατί ίσως με λίγο καλύτερες αλλαγές και λίγο καλύτερους χρόνους, ίσως θα μπορούσε να διεκδικήσουμε μια θέση στον τελικό. Ας μην ξεχνάμε όμως πως τη συγκεκριμένη σκυταλοδρομία δεν την πίστευε πολύ η προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας και δεν είχαμε την δυνατότητα να κολυμπήσουμε σε πολλούς αγώνες. Από αυτή την άποψη νιώθω μεγάλη ικανοποίηση από την εμφάνισή μας γιατί οι ομάδες που μπήκαν στον τελικό είχαν προετοιμαστεί πολύ καλά. Είμαι περήφανη γι' αυτή την ομάδα και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσαν να συμμετέχω σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης