Χρήστου: «Ήταν μία καλή προσπάθεια – Μου στοίχισε που ήρθαμε πέντε μέρες πριν τους Αγώνες» (video)

Χρήστου: «Ήταν μία καλή προσπάθεια – Μου στοίχισε που ήρθαμε πέντε μέρες πριν τους Αγώνες» (video)

Ο Απόστολος Χρήστου στάθηκε στο τι έφταιξε και έμεινε εκτός του ημιτελικού στα 100μ. ύπτιο, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην προσαρμογή του στο Τόκιο και τους Αγώνες.

Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, την ένιωσα καλύτερα από το ύπτιο, υπήρχε λιγότερη πίεση. Φάνηκε ότι μέρα με τη μέρα εγκλιματίζομαι καλύτερα στους αγώνες και φάνηκε ότι εμένα μου στοίχισε ότι ήρθαμε πολύ κοντά με την έναρξη των αγώνων, μόλις πέντε μέρες πριν την έναρξη των Αγώνων...

Ίσως ο τερματισμός αν έβγαιναν καλύτερα οι χεριές θα μπορούσα να προκριθώ, αλλά κρατάω ότι είμαι καλύτερα και βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Κρατάω επίσης ότι κατάλαβα τι έφταιξε στο ύπτιο...

Έκανα μια καλή προσπάθεια στον προκριματικό και τον ημιτελικό του υπτίου, για λίγο δεν μπόρεσα να βρεθώ στον τελικό που ήταν στις δυνατότητές μου με τον χρόνο που είχα απ' το πανευρωπαϊκό. Κρατάω το ελεύθερο που ήταν πολύ καλή για εμένα, κολύμπησα στο ατομικό μου ρεκόρ, μόλις 11 κλάσματα πάνω που είναι ίδια επίδοση θεωρητικά.

Συνεχίζω τη διοργάνωση για να δω πως θα είμαι στα 100 ύπτιο στη μεικτή που κολυμπάμε και θα βγάλω το τελικό συμπέρασμα για ό,τι δεν πήγε καλά στο ύπτιο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης