Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τζόκοβιτς: «Δεν βλέπω τι κάνει ο Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ»

Τζόκοβιτς: «Δεν βλέπω τι κάνει ο Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αμέσως μετά την πρόκρισή του στους «16» καλύτερους του Ολυμπιακού τουρνουά, μίλησε για την απόδοση που έπιασε κόντρα στον Γιάν Λέναρντ Στρουφ, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρησή του.
Σχετικά Άρθρα

Ο Σέρβος, Νο1 του ταμπλό στο Τόκιο, θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στην επόμενη φάση του θεσμού και όπως τόνισε στις δηλώσεις του, δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο, παρά μόνο το επόμενο ματς του.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε το γεγονός ότι… αδιαφορεί για το τι κάνουν οι μεγάλοι αντίπαλοί του στο τουρνουά (Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Έπαιξα καλύτερα από ότι στον 1ο γύρο. Ειδικά στο παιχνίδι μου από τη βασική γραμμή.

Το turning point στο ματς, ήταν το break που έκανα στο 10ο game του 1ου set. Εκεί πήρα το προβάδισμα για νίκη και έκτοτε τα πράγματα έγιναν ευκολότερα.

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μου (Νταβίντοβιτς Φοκίνα), γνωριζόμαστε πολύ καλά. Προπονούμαστε συχνά όταν είμαι στην Ισπανία. Είναι σπεσιαλίστας στο χώμα, όμως μπορεί να παίξει καλά και στις άλλες επιφάνειες.

Αυτή τη στιγμή, έχω στο μυαλό μου μόνο το ματς μαζί του. Προτεραιότητά μου, είναι η επόμενη αναμέτρησή μου. Δεν βλέπω τι κάνει ο Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου, είναι πάντα ο επόμενος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης