Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θύμα έκπληξης η Γκουντούρα, το πάλεψε ο Χρήστου (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θύμα έκπληξης η Γκουντούρα, το πάλεψε ο Χρήστου (video)

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων έμεινε η Δώρα Γκουντούρα, η οποία ηττήθηκε στην σπάθη από την Γιαπωνέζα Μισάκι Εμούρα, ενώ ο Απόστολος Χρήστου αποκλείστηκε στον ημιτελικό των 100μ. ύπτιο.

Αποκλεισμός – έκπληξη για την Δώρα Γκουντούρα στην σπάθη γυναικών, γνωρίζοντας την ήττα από την Μισάκι Εμούρα. Αν και φαβορί στον αγώνα, η Ελληνίδα βρέθηκε να χάνει με 4-1 στην αρχή του αγώνα, ενώ στα μέσα το σκορ είχε φτάσει στο 8-3. Στην συνέχεια η 24χρονη κατάφερε να μειώσει σε 11-7, ωστόσο η Εμούρα δεν έχασε το προβάδισμα και τελικά πήρε τη νίκη με 15-8.

Καλή εμφάνιση στον ημιτελικό των 100μ. ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου, με τον Έλληνα κολυμβητή να προηγείται μάλιστα στο πρώτο 50αρι. Τελικά δεν κατάφερε να διατηρηθεί μπροστά και τερμάτισε στην 5η θέση με χρόνο 53.41. Αυτή η επίδοση δεν ήταν αρκετή για να του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό και κατετάγη 12ος στο σύνολο.

Εκτός τελικού στο σκητ έμεινε και ο Νίκος Μαυρομμάτης, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους των προκριματικών. Ο Έλληνας σκοπευτής είχε 119-125 βολές, περιμένοντας να μάθει ποια θα είναι η τελική του θέση στην κατάταξη.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης