Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τσιτσιπάς για Τιαφό: «Πήρα το μάθημα μου»

Τσιτσιπάς για Τιαφό: «Πήρα το μάθημα μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στη πρώτη του νίκη σε Ολυμπιακούς Αγώνες, απέναντι στο Φίλιπ Κολσράιμπερ, καθώς και στο γεγονός πως θα βρεθεί αντιμέτωπος στον δεύτερο γύρο με τον Φρανσίς Τιαφό.

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε στο ντεμπούτο του στο Τόκιο, ωστόσο επικράτησε τελικά του Κολσράιμπερ με 2-1 και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Επόμενος του αντίπαλος θα είναι ο Τιαφό, ο οποίος τον είχε αποκλείσει από τον πρώτο γύρο του Wimbledon πριν από λίγες εβδομάδες.

Με αυτή τη νίκη, ο Τσιτσιπά έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει αγώνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, από το Αύγουστο Ζερλέντη το μακρινό 1924: «Τα στατιστικά είναι σημαντικά, είναι καλό να ξέρω ότι συνέβη. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πάντα θέλω περισσότερα. Είναι τιμή, είναι σπουδαίο για την Ελλάδα. Σπουδαίο για το άθλημα στην Ελλάδα και είναι χαρά μου».

Αναφορικά με τον Τιαφό είπε: «Πήρα το μάθημά μου, θα προσπαθήσω να πάω καλύτερα αυτή τη φορά. Είναι ένας αντίπαλος στη δική μου ηλικιακή ομάδα και χτίζουμε ένα rivalry. Πρέπει να ανεβάσω το επίπεδό μου αυτή τη φορά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης