Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Θοδωρής Βλάχος: «Σπουδαία νίκη, αλλά δεν λέμε μεγάλα λόγια»

Θοδωρής Βλάχος: «Σπουδαία νίκη, αλλά δεν λέμε μεγάλα λόγια»
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας στο πόλο Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, εμφανίστηκε φανερά ικανοποιημένος, αλλά και προσγειωμένος μετά τη σπουδαία νίκη των παικτών του απέναντι στην Ουγγαρία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.


Σχετικά Άρθρα
Η Εθνική μας ομάδα στο πόλο Ανδρών ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου και επικράτησε με 10-9 της Ουγγαρίας, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, κλήθηκε να σχολιάσει την επιτυχία αυτή, ωστόσο φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους:

«Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση, μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι, είχαμε το σθένος να περάσουμε μπροστά. Πιστεύω ότι μία τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της, γιατί είναι σε πρεμιέρα Ολυμπιακού τουρνουά και γιατί είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ουγγαρία. Μένουμε στον στόχο μας να είμαστε στην τετράδα του ομίλου. Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια, να ονειροβατούμε και να κοιτάμε μακριά. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι και κυρίως αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι πολλά τα παιχνίδια και θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό πρέπει να προσέξουμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία».

Δείτε όσα ανέφερε χαρακτηριστικά:



Σε δηλώσεις προχώρησαν, επίσης, ο Γιάννης Φουντούλης και ο Άγγελος Βλαχόπουλος:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης