Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Οι Timberwolves έβαλαν «στοπ» σε Ερνανγκόμεθ και Ισπανία!

Οι Timberwolves έβαλαν «στοπ» σε Ερνανγκόμεθ και Ισπανία!

Οι Timberwolves απαγόρευσαν στον Ερνανγκόμεθ να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα της Ισπανίας, λόγω ενός τραυματισμού, κάτι το οποίο εκνεύρισε αρκετά τον αδερφό του…

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, μία ανάσα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής Ισπανίας στο Τόκιο, δεν μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αφού οι MinnesotaTimberwolves, στους οποίους και ανήκει, έβαλαν «στοπ» στη συμμετοχή του.

Αφορμή φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του παίκτη στον ώμο σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία, που αρχικά είχε εκτιμηθεί ως «ασήμαντος» από το επιτελείο της Ισπανίας. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ έδωσαν κανονικά το παρόν στην τελετή έναρξης και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς. Ωστόσο η ομάδα της Μινεσότα έβαλε τέλος στις σκέψεις τους για τη συνέχεια.

Η αντίδραση του Γουίλι, ήταν άμεση, με τον παίκτη να προχωρά σε δηλώσεις απογοήτευσης και θυμού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Θυμίζουμε πως και το 2017, κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, είχε γίνει αντίστοιχη παρέμβαση από σύλλογο του ΝΒΑ, αυτή τη φορά με τον Αμπρίνες. Ο παίκτης είχε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, είχε δώσει το «οκ» στον παίκτη που προοριζόταν για να αντικαταστήσει τον τραυματία Σέρχιο Γιουλ.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επενέβησαν και έθεσαν τον Αμπρίνες εκτός τουρνουά, αφού πρώτα έστειλαν δικούς τους γιατρούς να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Τη θέση του 26χρονου Ερνανγκόμεθ, πρόκειται να καλύψει ο Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης